Μια αγέλη αδέσποτων σκύλων περιμένει έξω από την πόρτα ενός νοσοκομείου. Η ιστορία πίσω από τη φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο

11237
Τη στιγμή που η νοσοκόμα Κρις Μάμπριμ, έκανε τη νυχτερινή της βάρδια σε νοσοκομείο της Βραζιλίας, ένας άστεγος πήγε και ζήτησε βοήθεια από το προσωπικό. Ενώ τον φρόντιζαν οι γιατροί, η Μάμπριμ παρατήρησε τέσσερις απρόσμενους επισκέπτες στην πόρτα του νοσοκομείου.

Μια αγέλη από τέσσερις αδέσποτους σκύλους στεκόταν έξω από την πόρτα και περίμεναν υπομονετικά τον φίλο τους, όσο τον φρόντιζαν οι γιατροί.
Ο φίλος της αγέλης, ο Σεζάρ, πάσχει εδώ και χρόνια από μια πάθηση και για αυτό πήγε στο νοσοκομείο. Η νοσοκόμα αποφάσισε να βγάλει φωτογραφία με το συγκινητικό θέαμα και να την αναρτήσει στο διαδίκτυο, μαζί με την ιστορία του Σεζάρ και των φίλων του.

Όπως εξήγησε, οι σκύλοι ήταν καλοταϊσμένοι και δεν είχαν καμία σχέση με εγκαταλελειμμένα αδέσποτα. Ο Σεζάρ παραδέχτηκε στο προσωπικό του νοσοκομείου, ότι είχε σταματήσει να τρώει για να φροντίζει τους σκύλους και να μην πεινάσουν.

Ο Σεζάρ μαζί με τους αδέσποτους φίλους του.

«Ένας απλός άνθρωπος, χωρίς πολυτέλειες, που εξαρτάται από την βοήθεια των άλλων για να αντέξει την πείνα, το κρύο, τον πόνο και όλα τα δεινά του κόσμου, έχει στο πλευρό του την καλύτερη παρέα και η ανταπόκριση είναι αμοιβαία. Δεν ξέρω πώς είναι η ζωή του ή γιατί βρέθηκε άστεγος αλλά θαυμάζω τον σεβασμό που δείχνει στα ζώα του. Μακάρι όλοι να του έμοιαζαν», έγραψε στην ανάρτησή της η Κρις.

Όση ώρα ο Σεζάρ βρισκόταν μέσα στο νοσοκομείο, οι σκύλοι δεν κουνήθηκαν από τη θέση τους. Το προσωπικό αποφάσισε να τους φωνάξει μέσα και να τους δώσει φαγητό, όπως και στον Σεζάρ.
«Πιστέψτε με έφαγε μερικό και το υπόλοιπο το αποθήκευσε για να το δώσει αργότερα στους σκύλους», έγραψε η Κρις.

Com tanta gente mal por aí, hoje me deparei com essa cena. No hospital em que trabalho, as 3h da madrugada, enquanto…

Δημοσιεύτηκε από Cris Mamprim στις Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης: Οδηγός έβαλε μέσα στο λεωφορείο έναν αδέσποτο σκύλο για να τον προστατέψει από τον καύσωνα (φωτό)

 

 

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική συνάντηση ενός στρατιώτη και του σκύλου που έσωσε πριν από 7 μήνες στην εμπόλεμη Συρία. Δείτε το βίντεο