Η συγκλονιστική ιστορία του μοντέλου που ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια. Επέστρεψε στη μόδα και γίνεται παράδειγμα δύναμης (Βίντεο)

2620
Το 2012, η ιστορία του 29χρονου μοντέλου Lauren Wasser, συγκλόνισε τον κόσμο. Σε ηλικία 22 ετών, έβαλε ταμπόν πριν πάει στο σπίτι μιας φίλης της. Έκτοτε, υπέφερε από συμπτώματα που έμοιαζαν με εκείνα της  γρίπης. Όμως, έπαθε σύνδρομο τοξικού σοκ.

Τελικά, έπαθε καρδιακή προσβολή και ήταν ζωντανή με μηχανική υποστήριξη.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, έπαθε γάγγραινα που επηρέασε και τα δύο της πόδια. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να της ακρωτηριάσουν το δεξί της πόδι κάτω από το γόνατο και τα δάχτυλα του αριστερού της ποδιού.

Οι πιθανότητες να της σώσουν το αριστερό πόδι, ήταν ελάχιστες. Παρόλο που οι γιατροί συνέστησαν στο μοντέλο να της ακρωτηριάσουν και τα δύο πόδια, αποφάσισε να πολεμήσει να πολεμήσει να το σώσει. Όμως, αναγκάστηκε να ακρωτηριάσει και το αριστερό πόδι.

«Μοιάζω με πολεμίστρια που επέζησε από άγρια μάχη».

Η Λόρεν σήμερα αφηγείται την εμπειρίας της και τι ένιωθε την ημέρα του τοξικού σοκ.
Ένιωθε αδύναμη, τη βρήκαν μπρούμυτα στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της και οι γιατροί της έδωσαν ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει.

Ξύπνησε μετά από μιάμιση εβδομάδα και δεν ένιωθε τα πόδια της. Της ακρωτηρίασαν και τα δύο πόδια και τα αντικατέστησε με προσθετικά μέλη. Σιγά σιγά άρχισε να στέκεται όρθια και να ξαναβρίσκει τη ζωή της.

Διηγείται την ιστορία της για να διδάξει τις άλλες γυναίκες, για να μην πάθουν κάτι παρόμοιο με εκείνη. Προσπάθησε επίσης να πείσει τις εταιρίες ταμπόν να αλλάξουν τις συμβουλές χρήσεις τους και να δίνουν σαφέστερες και σωστότερες οδηγίες.

Το κορίτσι με τα χρυσά πόδια, όπως είναι πλέον γνωστή, έχει επιστρέψει στη μόδα και αποτελεί παράδειγμα δύναμης για όλους.
Ζει μια φυσιολογική ζωή, όπως όλων των νέων κοριτσιών. Αγαπάει τη μόδα, αλλά κυρίως, αγαπάει τον εαυτό της και δεν φοβάται να δείξει τα τεχνητά της μέλη.

«Μοιάζω με πολεμίστρια που επέζησε από άγρια μάχη».

Δείτε το βίντεο από τη σημερινή ζωή του μοντέλου:

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική ιστορία της 21χρονης που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση προσώπου. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά από ερωτική απογοήτευση

 

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική ιστορία του άντρα που μεταμορφώθηκε σε ερπετό. Τι κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση (Βίντεο)