Έσπρωξε για πλάκα τη φίλη της από γέφυρα ύψους 15 μέτρων και καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκισης. Πώς σώθηκε η κοπέλα

4613
Σε έναν χρόνο φυλάκισης καταδικάστηκε 19χρονη στις ΗΠΑ που έσπρωξε την 16χρονη φίλη της από γέφυρα ύψους 15 μέτρων. Της επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο του ύψους των 4.400 ευρώ για τον σοβαρό τραυματισμό της φίλης της.

Ενώ η 16χρονη Τζόρνταν Χόλγκερσον στεκόταν στην άκρη της γέφυρας στον ποταμό Λιούις στην Ουάσιγκτον και κοιτούσε τα νερά, η 19χρονη φίλη της Τέιλορ Σμιθ την έσπρωξε δυνατά για να κάνει βουτιά χωρίς να την προειδοποιήσει. Από την πτώση η Χόλγκερσον έσπασε 6 πλευρά και έπαθε διάτρηση πνευμόνων.

Ο 19χρονη παραδέχτηκε την ενοχή της στο δικαστήριο, το οποίο έκρινε την πράξη της επικίνδυνη και είπε πως «θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο».
Η καταδίκη της θα τεθεί σε εφαρμογή στις 27 Μαρτίου. Οι δικαστές της αναγνώρισαν το ελαφρυντικό ότι δεν είχε κακή πρόθεση.

Η τραυματισμένη Χόλγκερσον δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC ότι ήθελε να μπει η φίλη της στην φυλακή «για να σκεφτεί αυτό που έκανε».

Δείτε το βίντεο από την πρώτη της κοπέλας που έγινε viral. Η 16χρονη χτύπησε στο νερό με τον κορμό και όχι με τα πόδια όπως συνίσταται η βουτιά από τέτοια ύψη. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να επιβιώσει:

Διαβάστε επίσης στο Value for Life: Γιατί δεν πρέπει να πλένονται τα αυγά πριν μαγειρευτούν. Οι ειδικοί εξηγούν τους πιθανούς κινδύνους