Το βίντεο με τον πατέρα που ξύρισε τα μαλλιά του για να συμπαρασταθεί στην μικρή του κόρη που πάσχει από αλωπεκία (viral)

967
Συγκινητικό βίντεο δείχνει τον πατέρα ενός κοριτσιού να ξυρίζει το κεφάλι του για να κάνει την 6χρονη κόρη του που πάσχει από αλωπεκία, να νιώσει καλύτερα.

Η αλωπεκία είναι μια ασθένεια κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα για διάφορους λόγους επιτίθεται στους θύλακες των τριχών, προκαλώντας την πτώση τους.
Ο 41χρονος Dave Sylvaria από την Αμερική αποφάσισε να κάνει αυτή την κίνηση, όταν η μικρή Riley είπε στη μητέρα της ότι δεν νιώθει όμορφη και δεν αγαπάει τον εαυτό της, επειδή δεν έχει μαλλιά.

«Δεν πρέπει να λες τέτοια πράγματα. Ξέρεις πόσο ξεχωριστή είσαι; Είσαι μοναδική σε όλο τον κόσμο. Δεν έχει καμία σημασία αν έχεις μαλλιά ή όχι. Δεν έχει καμία διαφορά» της απάντησε ο πατέρας της.
Οι γονείς της θέλουν να κάνουν την κόρη τους δυνατή και με αυτοπεποίθηση.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο: 

Η μικρή Riley άρχισε να κάνει τα μαλλιά της, όταν ήταν ακόμη 15 μηνών. Οι γονείς της νόμιζαν ότι δεν την ενοχλούσε γιατί δεν το ανέφερε ποτέ.
Το βίντεο έγινε viral με χιλιάδες προβολές. Η μητέρα της το δημοσίευσε για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ασθένεια.
«Ήθελα να δείξω στον κόσμο ποια πραγματικά είναι η Riley. Έχει τα «πάνω» της και τα «κάτω» της, όπως κάθε παιδί. Ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τους άλλους να δείχνουν περισσότερο στα κοντινά τους πρόσωπα πόσο πολύ τα αγαπάνε και πόσο όμορφα είναι» ανέφερε ο μητέρα του κοριτσιού, Chelsea Sylvaria.

Διαβάστε επίσης: Η 17χρονη που έχασε τα μαλλιά της και ζωγράφισε το κεφάλι της με λουλούδια (φωτο)