Πυροσβέστες πήγαν να διασώσουν παπαγάλο στο Λονδίνο κι εκείνος άρχισε να τους βρίζει στα ελληνικά (βίντεο)

9843
Παπαγάλος που είχε παγιδευτεί στα κεραμίδια σπιτιού στο Λονδίνο, άρχισε να βρίζει τους πυροσβέστες που προσπάθησαν να τον σώσουν και η ιστορία του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η Jessie, ένα πολύχρωμος παπαγάλος του γένους Macaw, το έσκασε από το σπίτι της στην πόλη του Έντμοντον, στα βόρεια του Λονδίνου. Για τρεις μέρες είχε κολλήσει στα κεραμίδια γειτονικού σπιτιού.
Οι ιδιοκτήτες ανησύχησαν ότι είχε τραυματιστεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κουνηθεί και κάλεσαν τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την καταπολέμηση της κακοποίησης των ζώων RSPCA. Η διάσωση του παπαγάλου αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση όμως. Οι διασώστες δεν μπορούσαν να τον πλησιάσουν, καθώς όταν τους έβλεπε απομακρυνόταν για να μην τον πιάσουν.
Έτσι, επενέβησαν μέλη της Πυροσβεστικής.

Ο παπαγάλος μιλάει τρεις γλώσσες, μεταξύ των οποίων ελληνικά, αγγλικά και τούρκικα. Έτσι, οι διασώστες προσπάθησαν να τον πλησιάσουν λέγοντάς του ότι τον αγαπάνε και εκείνος τους ανταπέδωσε την αγάπη του.
Παρ’ όλα αυτά, λίγο αργότερα, ο παπαγάλος άρχισε να τους βρίζει σε όλες τις γλώσσες που ξέρει και πέταξε σε γειτονική σκεπή.
Αφού αναστάτωσε γείτονες και διασώστες, ο αθυρόστομος παπαγάλος κατέβηκε σε ένα δέντρο, από όπου οι ιδιοκτήτες κατάφεραν να τον πάρουν σώο και αβλαβή.

Λίγες μέρες αργότερα, οι ιδιοκτήτες έστειλαν ένα βίντεο στα μέλη της Πυροσβεστικής που βοήθησαν στη διάσωσή της, στο οποίο το όμορφο πουλί τους ευχαριστεί. Δείτε το βίντεο που έγινε viral:

Διαβάστε επίσης: Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παπαγάλο που μιμείται ήχους και απαντάει σε ερωτήσεις. Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός τους και πως μπορείτε να τον εκπαιδεύσετε (βίντεο)

Διαβάστε επίσης:Δισεκατομμύρια πουλιά πεθαίνουν πέφτοντας πάνω σε κτίρια. Γιατί συμβαίνει και ποια μέτρα λαμβάνουν σε άλλες χώρες