Πώς να σκοτώσετε χιλιάδες κουνούπια στον κήπο με έναν ανεμιστήρα και ένα μπουκάλι σόδα (βίντεο)

5634
Μέχρι 4000 κουνούπια υπόσχεται ότι μπορεί να σκοτώσει μέσα σε ένα βράδυ με ένα απλό κόλπο που δημοσιεύτηκε από τον ηθοποιό Dan Rojas.

Η διαδικασία είναι απλή και χρειάζονται μόνο τέσσερα υλικά. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε έναν ανεμιστήρα δαπέδου, εξωτερικού χώρου. Βάζουμε στο πίσω μέρος του ένα δίχτυ, που μπορούμε να στερεώσουμε με μαγνητάκια. Στη συνέχεια ψεκάζουμε το δίχτυ με λίγο οινόπνευμα για να μην μολυνθούμε, όταν καθαρίσουμε τα κουνούπια και τα έντομα που έχουν κολλήσει.
Τοποθετούμε ένα μπουκάλι με πάγο χωρίς το καπάκι στο πίσω μέρος του ανεμιστήρα. Αν δεν αφαιρέσουμε το καπάκι από το μπουκάλι, θα εκραγεί από την πίεση.
Εναλλακτικά, μπορούμε να βάλουμε ένα ανοιχτό μπουκάλι με σόδα, καθώς τα κουνούπια έλκονται από το ανθρακικό.
Όσο ο ανεμιστήρας θα είναι σε λειτουργία, τα κουνούπια που θα πλησιάζουν στο μπουκάλι, θα κολλάει πάνω στο δίχτυ.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από την αμερικανική εκπομπή Greenpower Science που παρουσιάζει διάφορα κόλπα που μπορούν να γίνουν στον κήπο από οποιονδήποτε.

Δείτε το βίντεο που έγινε viral με περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια προβολές: 

Διαβάστε επίσης: Ο καπνός από 1 μόνο «φιδάκι» για τα κουνούπια ισοδυναμεί με το κάπνισμα 100 τσιγάρων. Διαβάστε τα συστατικά του

 

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε περισσότερο μεγαλόσωμους, όσους πίνουν μπύρες, έγκυες και άτομα με ομάδα αίματος 0;