Πέφτουν επίτηδες στις ρόδες αυτοκινήτων για να πάρουν αποζημίωση από τις ασφαλιστικές. Δείτε καρέ καρέ τη νέα επικίνδυνη μόδα

5916
Ένα νέο κόλπο έχουν βρει απατεώνες σε όλον τον κόσμο για να βγάζουν χρήματα. Πέφτουν επίτηδες πάνω σε οχήματα που βρίσκονται εν κινήσει για να παίρνουν αποζημιώση από τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια είναι τόσα πολλά που οι οδηγοί βάζουν κάμερες (dashcam) στα αυτοκίνητά τους, για να μπορούν να αποδείξουν ότι το ατύχημα είναι στημένο και δεν φέρουν καμία ευθύνη.
Ακόμη και οι ίδιες οι ασφαλιστικές εταιρίες στο εξωτερικό, ζητούν από τους οδηγούς να βάλουν κάμερες. Αν δεν το κάνουν, αρνούνται να αποζημιώσουν τα θύματα και έτσι ο οδηγός αναγκάζεται να πληρώσει από την τσέπη του τη «ζημιά».

Το τελευταίο περιστατικό που βγήκε στη δημοσιότητα, έγινε στην πόλη Klin, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Μόσχα.
Μια νέα γυναίκα έπεσε στις ρόδες ενός βαν, αλλά για κακή της τύχη, ο οδηγός κατέγραψε το περιστατικό.
Η γυναίκα φαίνεται να κατεβαίνει από λεωφορείο και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να πέσει πάνω στο διερχόμενο όχημα. Στη συνέχεια, έμεινε ξαπλωμένη στο δρόμο, υποκρινόμενη ότι είχε χτυπήσει σοβαρά και δεν μπορούσε να σηκωθεί.
Η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές της Ρωσίας και η ασφαλιστική εταιρία δήλωσε ότι θα κινηθεί διακστικά εναντίον της γυναίκας.

Δείτε το βίντεο που αποδεικνύει ότι το ατύχημα ήταν στημένο:

Διαβάστε επίσης: Παράδοξο ή απάτη; Κόκορας στην Τουρκία έκανε αυγό. Δεν έχει κρόκο και είναι μικρότερο από τα κανονικά

 

Διαβάστε επίσης: Αρνήθηκε να σβήσει το τσιγάρο μέσα στο βενζινάδικο και ο υπάλληλος πήρε «δραστικά μέτρα». Το βίντεο που διαδόθηκε αστραπιαία