Δείτε το συγκινητικό βίντεο με τη διάσωσή σκύλου που εγκλωβίστηκε σε πηγάδι

3037
Σε ένα πηγάδι 22 μέτρων έπεσε και εγκλωβίστηκε ένας σκύλος στην Ινδία. Για πολλές ώρες κολυμπούσε στο παγωμένο νερό. Πάλευε να στηριχθεί στην πέτρα που εξείχε λίγο από τον τοίχο, χωρίς καμία επιτυχία καθώς γλιστρούσε και ξαναέπεφτε στο νερό. 

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξαν η ομάδα διάσωσης στην Ινδία Animal Aid Unlimited, η σκυλίτσα φαινόταν καταβεβλημένη από τις προσπάθειές της να παραμείνει ζωντανή. Ένας άνδρας δέθηκε με σκοινί και κατέβηκε για να σώσει το άτυχο ζώο. Το έβαλε σε ένα δίχτυ και και το τράβηξαν προσεκτικά προς τα πάνω.
Όταν το μετέφεραν στο κτηνιατρείο, συνειδητοποίησαν ότι τα πόδια του σκύλου είχαν ματώσει και τα νύχια του είχαν σπάσει από την προσπάθεια του να στηριχτεί πάνω στον τοίχο του πηγαδιού.

«Έχανε τις δυνάμεις της πολύ γρήγορα και καταλάβαμε ότι ήταν λίγο πριν τα παρατήσει από την εξάντληση. Όταν ο διασώστης κατέβηκε στο πηγάδι, φάνηκε ότι η σκυλίτσα κατάλαβε πως αυτός ο άνδρας θα της έσωζε τη ζωή» ανέφερε στην ιστοσελίδα της η ομάδα του Animal Aid Unlimited.

Δείτε το βίντεο με τη διάσωση του σκύλου που έγινε viral με περισσότερες από 3 εκατομμύρια προβολές:

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική διάσωση σκύλου που γλίστρησε μέσα σε παγωμένη λίμνη. Δείτε το viral βίντεο

 

 

Διαβάστε επίσης: Πώς θα μάθετε στον σκύλο σας να κάθεται και να έρχεται κοντά σας χωρίς το λουρί του. Οι βασικοί κανόνες εκπαίδευσης