Χαστούκια μέχρι τελικής πτώσης. Το απίστευτο πρωτάθλημα στην Ρωσία με συμμετοχές απ όλο τον κόσμο (βίντεο)

1503
Έναν διαφορετικό τρόπο επίδειξης δύναμης βρήκαν Ρώσοι αθλητές που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Σφαλιάρας.

Δύο άνδρες στέκονται ο ένας απέναντι από τον άλλο και χαστουκίζονται εναλλάξ. Αυτός που θα αντέξει τις περισσότερες σφαλιάρες, αναδεικνύεται νικητής.
Το πρόσωπό τους να γεμίζει γρατσουνιές, εκδορές, κοκκινίλες και πρήζεται από τα συνεχόμενα χτυπήματα. Έπαθλο για αυτόν τον «αγώνα» αντοχής και δύναμης είναι 25 χιλιάδες ρούβλια, δηλαδή περίπου 320 ευρώ.

Ο τελευταίος αγώνας διεξήχθη τον Μάιο, στο πλαίσιο του διεθνές φεστιβάλ Sarychev Power Expo sports που διοργανώνεται στη Μόσχα.
Το φεστιβάλ ήταν ιδέα του Ρώσου αθλητή της άρσης βαρών Kirill Sarychev, στο οποίο αθλητές της άρσης βαρών και bodybuilders διαγωνίζονται στα βάρη, σε ασκήσεις calisthenics, στη γυμναστική, στο χορό, στην κατανάλωση burger και πλέον και στις σφαλιάρες.
Οι συμμετέχοντες περνούν από ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι υγιείς και μπορούν να αντέξουν στις βίαια χτυπήματα.

Νικητής αναδείχθηκε ο Yuriy Kuzmin, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν τρομερά ανθεκτικός στα χτυπήματα, παρόλο που το πρόσωπό του από τη μια πλευρά είχε σχεδόν παραμορφωθεί.

Δείτε το βίντεο από τους αγώνες:

Διαβάστε επίσης: «Οι κοιλιακοί δεν φέρνουν την ευτυχία”. Πρώην bodybuilder πήρε κιλά και εξηγεί το «κόστος” της τελειότητας

 

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει στο σώμα από τη χρήση αναβολικών; Οι κίνδυνοι για την καρδιά, τα γόνατα, το συκώτι και τη σεξουαλική υγεία