Αυτό το υπερπολυτελές ξενοδοχείο ήταν ένας παλιός πυροσβεστικός σταθμός. Δείτε πώς το παρόν μπορεί να τιμήσει το παρελθόν

1434
Το ιστορικό κέντρο του πυροσβεστικού σώματος του Ντιτρόιτ που χτίστηκε το 1929 μετατράπηκε σε πεντάστερο ξενοδοχείο. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Detroit Hotel Foundation συμμετέχει στις προσπάθειες ανάκαμψης της τοπικής οικονομίας, δίνοντας επίσης δουλειά σε περισσότερους από 100 ανθρώπους.

Από την πρώτη μέρα που άνοιξε, το ξενοδοχείο είχε πληρότητα για πολλές εβδομάδες.
Οι τιμές των δωματίων κυμαίνονται στα 219 μέχρι 429 δολάρια την ημέρα.

Η ανακαίνισή στοίχισε περισσότερα από 28 εκατομμύρια δολάρια και έχει στόχο να γίνει το σημαντικότερο πολιτιστικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό σημείο της πόλης.
Οι κόκκινες πόρτες του πυροσβεστικού σταθμού και τα πλακάκια από μωσαϊκό συνδυάστηκαν με τα μοντέρνα έργα τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών από το Ντιτρόιτ, όπως ο Alex Porbe και η Kim Harty.

«Δημιουργήσαμε ένα χώρο που δείχνει σεβασμό για το παρελθόν του Ντιτρόιτ, ενώ συγχρόνως τιμά το συναρπαστικό παρόν και μέλλον της πόλης» δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Aparium Hotel Group, Mario Tricoci.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 100 δωμάτια, καθώς επίσης και χώρο δεξιώσεων,meeting rooms, γκουρμέ εστιατόριο, ιδιωτική τραπεζαρία, καταστήματα με κοσμήματα, ρούχα, φάρμακα, ακόμη και κεριά από ντόπιους επιχειρηματίες.
«Σχεδόν όλα όσα περιέχει ή προσφέρονται στο ξενοδοχείο, από την σοκολάτα στο mini bar μέχρι το τζιν που φοράει ο μπάρμαν, είναι χειροποίητα φτιαγμένα από τους καλύτερους τεχνίτες της πόλης», αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του ξενοδοχείου.
Παρέχει επίσης πολυτέλειες, όπως πανάκριβα κλινοσκεπάσματα, ανατομικά στρώματα από τους καλύτερους κατασκευαστές, δωρεάν Wi-Fi, 24ωρη πρόσβαση σε γυμναστήριο και υπηρεσίες για τα κατοικίδια τους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: Οι πιο πολύχρωμες πόλεις του κόσμου. Πως εξηγούνται οι χρωματισμοί και ποιο είναι το ασπρόμαυρο ελληνικό χωριό που τα ανταγωνίζεται