«Τα έκανα όλα μαντάρα, Μπραντ».Η εξομολόγηση της Γκουίνεθ Πάλτροου για το χωρισμό της πριν από 20 χρόνια με τον Μπραντ Πητ

1342

Με διάθεση να μιλήσει πολύ για τα προσωπικά της, ή μάλλον πολύ περισσότερο απ’ ό,τι για τα θέματα που αφορούν στο Goop, στο site που διαθέτει και έχει δεχτεί πολλές επικρίσεις γι’ αυτό, εμφανίστηκε η Gwyneth Paltrow στη ραδιοφωνική εκπομπή της Sophia Amoruso, «Girlboss Radio» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε πριν 20 χρόνια με τον Brad Pitt.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Amoruso τη ρώτησε αν τα έχει κάνει ποτέ μαντάρα σε ερωτική της σχέση και η Paltrow, με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπε: «Θεέ μου, έχω καταστρέψει τόσες πολλές σχέσεις μου.
Είμαι πολύ καλή φίλη, καλή αδερφή, κόρη και μητέρα αλλά είμαι πολύ ευάλωτη και καταστρέφω το ερωτικό κομμάτι της αλυσίδας.
Οπότε, χρειάστηκε πολλή δουλειά για να φτάσω σε ένα καλό σημείο με τις σχέσεις μου».

Η Amoruso τότε, δεχόμενη την «πάσα» της ηθοποιού, συνέχισε λέγοντας: «Οπότε Brad, αν ακούς…», με την Paltrow να απαντά γελώντας «Τα έκανα όλα μαντάρα, Brad».

Πηγή: huffingtonpost

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη έκπληξη της Αντζελίνα Τζολί στον Αχέροντα.Έκανε ιππασία με τα παιδιά της στο ποτάμι.Οι διακοπές με τον Κιάνου Ριβς στους Παξούς