Σκύλος βρέθηκε ζωντανός μέσα σε φούρνο καμένου σπιτιού στο Μάτι. Δείτε το βίντεο με τη διάσωσή του

2839
Θύματα της φονικής φωτιάς στην Ανατολική Αττική ήταν και τα ζώα. Πολλά κάηκαν, αλλά υπήρχαν και κάποια που διασώθηκαν και νοσηλεύονται στα κτηνιατρεία με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα.

Φιλόζωοι ενώ αναζητούσαν τραυματισμένα ζώα μέσα στο καμένο δάσος στο Μάτι Αττικής, εντόπισαν ένα σκυλάκι σε κατάσταση σοκ. Είχε κρυφτεί μέσα σε φούρνο σπιτιού και έτσι κατάφερε να επιζήσει από τη φωτιά. Το σπίτι καταστράφηκε.

Η διάσωσή του καταγράφηκε σε βίντεο από την Άρτεμις Κυριακοπούλου, η οποία ανέφερε στο προσωπικό της προφίλ:

«Σε ένα δάσος στη περιοχή Μάτι που έχει καταστραφεί ολοσχερώς και που αποτελεί τάφο για εκατοντάδες ζώα, καταφέραμε να βρούμε μέσα σε ένα φούρνο ενός καμένου σπιτιού αυτό εδώ το πλάσμα.

Καμένο, πληγωμένο, πεινασμένο και φυσικά φοβισμένο καταφέραμε μετά από 2,5 ώρες προσπάθειας να πιάσουμε αυτό και τον αδερφό του (που βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση) και να τα μεταφέρουμε μαζί με τη βοήθεια του Vets4Life στο Κτηνιατρείο.

Περιττό να σας πω ότι το δεύτερο σκυλί που δεν απεικονίζεται στο βίντεο, περίμενε υπομονετικά το αφεντικό του στην είσοδο του σπιτιού. Παρακαλώ κοινοποιήστε και βοηθήστε μας να βρούμε τα αφεντικά τους σε περίπτωση που υπάρχουν».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Οι ψεύτικες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και δεν έχουν καμία σχέση με τη φωτιά στην Ανατολική Αττική. Γιατί ο κόσμος πέφτει σε αυτή την «παγίδα»

Διαβάστε επίσης:«Μας έριξαν κάτω και μας χτυπούσαν». Φιλόζωοι καταγγέλλουν άγρια επίθεση από αγωγιάτες στη Σαντορίνη επειδή διαμαρτυρήθηκαν για κακομεταχείριση των γαϊδουριών (βίντεο)