«Η αγάπη ποτέ δεν μας απογοητεύει». To συγκινητικό βίντεο για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο (Βίντεο)

4125
15 Φεβρουαρίου. Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, θεσπίστηκε για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης, για τις ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο σε όλο υον κόσμο.

Ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου παιδιών στις αναπτυσσόμενες χώρες και δεύτερη στις αναπτυγμένες.
Περισσότερα από 150.000 σε όλο τον κόσμο, διαγιγνώσκονται με καρκίνο κάθε χρόνο. Στην Ελλάδα, τα παιδιά υπολογίζονται περίπου στα 300.
Δεν υπάρχει πρόληψη για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας. Όμως, η έγκαιρη διάγνωση και η ιατρική φροντίδα θεραπεύουν τα περισσότερα παιδιά.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, δημιουργήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Η αγάπη ποτέ δεν μας απογοητεύει».
Φτιάχτηκε για το Νοσοκομείο Cancer De Barretos στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ενός διεθνούς φήμης κέντρου θεραπείας για τον καρκίνο των παιδιών.

Το βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, αφηγείται την ιστορία της μικρής Νίνα.
Η Νίνα είναι ένα γενναίο κορίτσι που καταφέρνει να νικήσει τον καρκίνο με τη φροντίδα των γιατρών, αλλά και την αγάπη αυτών και της οικογένειάς της.

Το βίντεο στοχεύει στο να τονίσει τη σημασία της αγάπης για τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Σοκαριστικά στοιχεία της Eurostat. Το 1/4 των θανάτων στην Ελλάδα και την Ε.Ε. οφείλεται στον καρκίνο

 

Διαβάστε επίσης: Τατουάζ κατά του καρκίνου. Γυναίκες που έκαναν μαστεκτομή ποζάρουν στο φακό και μιλούν για την εμπειρία τους