Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί σταρ. Πόσα χρήματα παίρνουν ανά επεισόδιο;

7458

Η αμερικανική τηλεόραση ζει τη χρυσή εποχή της, με περισσότερες σειρές από ποτέ, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από κινηματογραφικές παραγωγές.
Οι σταρ του κινηματογράφου φλερτάρουν όλο και πιο συχνά με τη μικρή οθόνη ενώ οι αμοιβές των πρωταγωνιστών έχουν εκτοξευθεί.
Πριν από μερικές ημέρες το Variety αποκάλυψε τα ποσά με τα οποία αμείβονται οι τηλεοπτικοί σταρ για κάθε επεισόδιο.

Τις μεγαλύτερες αμοιβές στις τηλεοπτικές σειρές, φαίνεται να έχει η κωμωδία, αφού στην πρώτη θέση βρίσκονται οι πέντε πρωταγωνιστές του “The Big Bang Theory” (Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Jim Parsons), με 900.000 δολάρια για το κάθε επεισόδιο.
Ακολουθεί ο Dwayne Johnson με 650.000 δολάρια, χάρη στην επιτυχία των «Ballers» του HBO.
Στην τρίτη θέση έρχεται το υπόλοιπο καστ του “The Big Bang Theory”, όπως και το καστ του “Modern Family” με 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο.

Μεταξύ των νικητών του προηγούμενου έτους στην πλευρά του δράματος, ήταν ο Robert De Niro, ο οποίος θα λάβει 775.000 δολάρια ανά επεισόδιο, για την δραματική σειρά του σκηνοθέτη David O. Russell.

Δεύτερος έρχεται ο Mark Harmon με 525.000 δολάρια το επεισόδιο για την σειρά NCIS.
Τρίτοι στη λίστα, είναι οι Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Kit Harington και Lena Headey, από το Game of Thrones, όλοι με αμοιβή 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο.
Άλλοι μεγάλοι κερδισμένοι είναι τα ανερχόμενα αστέρια Emmy Rossum και William H. Macy, που πρωταγωνιστούν στην σειρά «Shameless» και το δίδυμο Jason Bateman και της Laura Linney από την σειρά «Ozark».

Διαβάστε επίσης: Τα 8 βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάθε ευφυές άτομο, σύμφωνα με τον πιο διάσημο αστροφυσικό στον κόσμο