Ποια είναι η πιο καλοπληρωμένη γυναίκα στον κόσμο. Ο μισθός της είναι τριπλάσιος από τον επικεφαλής της Apple

8834
Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις- κολοσσοί διαθέτουν διευθύνοντα σύμβουλο. Ένας από τους πιο πετυχημένους στην ιστορία, θεωρείται ο επικεφαλής της Apple, Τιμ Κουκ. Τη «δόξα» έχει έρθει να του κλέψει μια γυναίκα, η Ντένιζ Κόουτς.

Πρόκειται για τη διευθύνουσα σύμβουλο και κληρονόμο της εταιρείας στοιχημάτων «Bet365». Η εταιρεία σήμερα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο του διαδικτυακού τζόγου, με τα κέρδη της να αυξάνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει κέρδη 265 εκατομμύρια λίρες κάθε χρόνο.

Λόγω της υψηλής θέσης της, η Ντενίζ Κόουτς έχει και τον ανάλογο μισθό, που ξεπερνάει κατά πολύ τον μισθό του Τιμ Κουκ. Είναι τρεις φορές μεγαλύτερος και αγγίζει το απίθανο ποσό των 95 εκατομμυρίων το χρόνο.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της «Bet365» κατάφερε το 2017 μέσα από τα πονταρίσματα να κάνει τζίρο 52,5 δισεκατομμύρια λίρες. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί με το ΑΕΠ της Κροατίας και της Ουρουγουάης μαζί.
Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η περιουσία της Κόουτς ξεπερνά τα 5,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η «Bet365» κερδίζει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ενώ η στοιχηματική της κίνηση ξεπερνά τα 45 δισεκατομμύρια.

Η Ντενίζ Κόουτς κληρονόμησε την οικογενειακή επιχείρηση, που ξεκίνησε από μικρά πρακτορεία στοιχημάτων στο Στόουκ της Αγγλίας. Αποφάσισε να αγοράσει το διαδικτυακό όνομα «Bet365.com» από τον προηγούμενο κάτοχό του, έναντι 25.000 δολαρίων. Σήμερα έχει κατακτήσει τον κόσμο.

Η ζωή και η πορεία της Ντενίζ Κόουτς
Η δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της «Bet365», είναι η μεγαλύτερη κόρη του Πίτερ Κόουτς, του προέδρου της Stoke City FC που αγωνίζεται στην Premier League.
Είναι παντρεμένη με τον Ρίτσαρντ Σμιθ, τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Stoke City FC. Διαθέτει πτυχίο στην Οικονομετρία από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, επομένως δικαιολογείται η επιτυχία της, χάρη στις πανεπιστημιακές της γνώσεις.

Όταν ήταν ακόμη στο σχολείο, ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με το χώρο του στοιχήματος. Ξεκίνησε να δουλεύει στα ταμεία των πρακτορείων της οικογενειακής επιχείρησης Provincial Racing.
Το πρώτο της βήμα προς της επιτυχία ήρθε όταν τελείωσε τις σπουδές της και πήρε το πτυχίο της, έκανε την εκπαίδευσή της στο λογιστήριο της οικογενειακής επιχείρησης.
Ήθελε να αναπτύξει όσο περισσότερο μπορούσε την επιχείρηση. Έτσι, πήρε δάνειο και απέκτησε ακόμη μια αλυσίδα με πρακτορεία στοιχημάτων.

Τον Ιανουάριο του 2000, η Κόουτς αγόρασε το domain Bet365. Και τότε ξεκίνησε η ανοδική της πορεία προς την επιτυχία. Μετά από 18 χρόνια, κατάφερε να μετατρέψει την εταιρεία στη μεγαλύτερη στοιχηματική κοινότητα παγκοσμίως.
Η «Bet365» κερδίζει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, ενώ η στοιχηματική της κίνηση ξεπερνά τα 45 δισεκατομμύρια. Το 2017, αναδείχθηκε το πιο υψηλόμισθο αφεντικό στη Βρετανία.

Παρά το γεγονός ότι αρκετοί την επικρίνουν για το μισθό που δίνει στον εαυτό της, τίποτα δεν τη σταματά και φέτος αποφάσισε να δώσει και αύξηση στον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon, εκθρόνισε τον Μπιλ Γκέιτς μετά από 24 χρόνια. Βρέθηκε στην κορυφή της λίστας των πλουσιότερων Αμερικανών του Forbes

Διαβάστε επίσης: Η πλουσιότερη γυναίκα της Αυστραλίας είναι Ελληνίδα. Πως απέκτησε την περιουσία της η 27χρονη γυμνάστρια