Πιλότος κέρασε τους επιβάτες πίτσες μετά από αναγκαστική προσγείωση. Δείτε το βίντεο

396
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν πιλότο της American Airlines, να τρέχει για να πάρει πίτσες και να κεράσει τους επιβάτες της πτήσης του. Ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση και ταλαιπώρησε τους επιβάτες, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Ο πιλότος εκτελούσε την πτήση 2354 από το Λος Άντζελες στο Ντάλας. Οι καιρικές συνθήκες που πλήττουν τις τελευταίες ημέρες τις ΗΠΑ όμως, τον ανάγκασαν να προσγειώσει το αεροπλάνο σε αεροδρόμιο του Τέξας.

Όπως πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει πορεία και να προσγειώσει αλλού το αεροπλάνο, έτσι και αποφάσισε να παραγγείλει 40 πίτσες, για να κεράσει τους 159 επιβάτες, λέγοντάς τους με αυτό τον τρόπο συγγνώμη.

Ένας εργαζόμενος του αεροδρομίου στο Τέξας, τράβηξε βίντεο τον πιλότο, να τρέχει στο διανομέα για να πάρει τις πίτες και να τις μοιράσει ο ίδιος στους επιβάτες.
Δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα, στο βίντεο ακούγονται από πίσω έκπληκτοι οι επιβάτες φωνάζοντας «τι τύπος!».

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους,, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ότι ο ίδιος μαζί με το πλήρωμα, προσπάθησαν αρκετά για να μην ταλαιπωρηθούν οι επιβάτες της πτήσης.
«Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις, αλλά αυτό ήταν «ομαδική» δουλειά», ανέφερε ο ίδιος στη δημοσίευση.

Δείτε το βίντεο με τον κυβερνήτη να παραλαμβάνει τις πίτσες για να κεράσει τους επιβάτες:

Διαβάστε επίσης: Πιλότος άνοιξε στο τέρμα τον κλιματισμό για να αναγκάσει τους επιβάτες να αποβιβαστούν από το αεροπλάνο. Δεν ήθελαν να κατέβουν λόγω της καταρρακτώδους βροχής

Διαβάστε επίσης: Γιατί οι προσγειώσεις είναι πιο επικίνδυνες από τις απογειώσεις. Δείτε προσγειώσεις που κόβουν την ανάσα (βίντεο)