Πέθανε υπερήλικη σταρ του διαδικτύου σε ηλικία 107 ετών. Η μικρόσωμη μαγείρισσα από την Ινδία ήταν μια από τις γηραιότερες YouTubers στον κόσμο (Βίντεο)

449
Μία από τους γηραιότερους YouTubers στον κόσμο έχασε τη ζωή της σε ηλικία 107 ετών. Η ανακοίνωση για το θάνατο της μαγείρισσας από την Ινδία, αναρτήθηκε στο κανάλι της στο YouTube.

Η Κάρε Μαστανάμα, η μικρόσωμη γιαγιά που ζούσε στο κρατίδιο Άντρα Πραντές, έγινε γνωστή στον κόσμο του διαδικτύου τα τελευταία δύο χρόνια. Η επιτυχία της οφείλεται στα βίντεο μαγειρικής που δημοσίευσε στο κανάλι της «Country Foods». Οι διαχειριστές του καναλιού, ο εγγονός της κι ένας φίλος του, βοήθησαν την Κάρε να προσελκύσει πάνω από 1,2 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε δύο χρόνια.

Η Μαστανάμα συνήθιζε να μαγειρεύει σε υπαίθριους χώρους, σε ένα απομονωμένο χωριό. Έγινε διάσημη για τα παραδοσιακά ινδικά πιάτα που μαγείρευε. Το δημοφιλέστερο πιάτο της ήταν το κοτόπουλο τυλιγμένο με φύλλο μπανανιάς, μαγειρεμένο μέσα σε καρπούζι, που είχε 11 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Σε πολλά από τα βίντεό της, ξεφλούδιζε τα λαχανικά με τα χέρια της και σέρβιρε τα φαγητά με παραδοσιακό τρόπο, που είναι πάνω σε φύλλα μπανανιάς.
Εκτιμάται ότι η Μαστανάμα, η υπερήλικη σταρ του διαδικτύου, τους τελευταίους έξι μήνες ήταν άρρωστη. Για αυτό και δεν δημοσιεύονται βίντεο στο κανάλι της. Είχε πολλούς θαυμαστές, που εξέφρασαν τη λύπη τους μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

Δείτε το βίντεο που δημοσιεύθηκε στο κανάλι της Μαστανάμα προς τιμήν της:

Διαβάστε επίσης: Το γηραιότερο μοντέλο στην Κίνα. Είναι 81 ετών, κάνει καθημερινά 3 ώρες γυμναστική και θέλει να παίξει σε ταινία του Χόλιγουντ.

 

Διαβάστε επίσης: Το γηραιότερο πλάσμα στο κόσμο φαίνεται ότι είναι ο καρχαρίας που πιάστηκε από ψαράδες στη Γροιλανδία. Η ηλικία του υπολογίστηκε στα 512 χρόνια