Οι κληρονόμοι του σχεδιαστή μόδας, Karl Lagerfeld, θα είναι μια γάτα και ένας 11χρονος; Το ποσό της κληρονομιάς αγγίζει τα 200 εκατ. δολάρια

21095
Ο Karl Lagerfeld, ένας από τους πιο γνωστούς και παραγωγικούς σχεδιαστές του 21ου αιώνα, άφησε πίσω του μια μεγάλη κληρονομιά στο χώρο της μόδας.

Όχι όμως μόνο στη μόδα, αλλά και μια τεράστια κληρονομιά που, σύμφωνα με περσινή συνέντευξή του, φτάνει τα 200 εκατομμύρια δολάρια.
Η κληρονομιά θα μοιραστεί σε αρκετά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και ο 11χρονος βαφτισιμιός του, Χάντσον και η γάτα του, Choupette.

Η Choupette είναι μια σταρ. Ενέπνευσε τον σχεδιαστή, έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram και ήδη διαθέτει τη δική της περιουσία, μετά την εμπορική της δραστηριότητα, που της απέφερε πολλά κέρδη.

Η γάτα δεν έμενε ποτέ μόνη της, καθώς δύο βοηθοί του σχεδιαστή την φρόντιζαν.
Σύμφωνα με την Le Figaro, μετά το χάμο του Karl Lagerfeld, η Choupette μπορεί να γίνει η πιο ευκατάστατη γάτα του πλανήτη.
Ο ίδιος ο Lagerfeld είχε δηλώσει, ότι η γάτα του βρίσκεται στη διαθήκη. Όμως, σύμφωνα με την Le Parisien, το νομικό σύστημα στη Γαλλία απαγορεύει να ορίζεται ένα ζώο ως κληρονόμος σε διαθήκη, καθώς δεν είναι φυσικό και νομικό πρόσωπο.

«Αν μου συμβεί κάτι, το άτομο που θα φροντίσει την Choupette, δεν θα ζει φτωχικά», είχε δηλώσει ο Lagerfeld σε παλιότερη συνέντευξή του.

Τα τελευταία χρόνια, ο βαφτισιμιός του ήταν ένα από τα μοντέλα του παρουσιαστή, καθώς συμμετείχε στα catwalks, ταξίδευε και έπαιρνε δώρα.

Το πιο πιθανό είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της Choupette να είναι ο σωματοφύλακας και ο πιο στενός φίλος του, Sébastien Jondeau και ο βαφτισιμιός του Hudson Kroenig.

Ο 11χρονος Kroenig φέρεται να είναι ένα από τα ονόματα της διαθήκης του Lagerfeld και ένας από όσους θα λάβουν μέρος της περιουσίας του.
Ο σχεδιαστής λάτρευε τον Kroenig και τον είχε συχνά δίπλα του, κρατώντάς τον από το χέρι σε φινάλε του σόου της Chanel.

Τα τελευταία χρόνια, ο βαφτισιμιός του ήταν ένα από τα μοντέλα του παρουσιαστή, καθώς συμμετείχε στα catwalks, ταξίδευε και έπαιρνε δώρα.

«Βλέπω τα παιδιά ως οικογένειά μου. Δεν έχω οικογένεια, οπότε είναι ωραίο να έχεις γιους, χωρίς να έχεις τα δυσάρεστα προβλήματα που δημιουργού», είχε δηλώσει ο σχεδιαστής στο The New York Times Magazine.

Διαβάστε επίσης: Διάσημος οίκος μόδας υμνεί τις θέες του Ολύμπου στο νέο του διαφημιστικό. Δείτε το βίντεο με το σποτ (Βίντεο)

 

Διαβάστε επίσης: Τέλος στα πραγματικά μοντέλα; Ο γαλλικός οίκος μόδας Balmain λανσάρει τη νέα του κολεξιόν με ψηφιακά μοντέλα