Ο σταρ του Χόλιγουντ Γουίλ Σμιθ και τα παιδιά του μαζεύουν σκουπίδια σε παραλία στους Παξούς (φωτό)

6089

Μετά την Κέρκυρα ο διάσημος ηθοποιός Γουίλ Σμιθ και η οικογένειά του ταξίδεψαν στους Παξούς και τους Αντίπαξους, για να συνεχίσουν τις διακοπές τους.
Αντί για μπάνια όμως, η οικογένεια μάζεψε σκουπίδια από απομακρυσμένες παραλίες, όταν είδε εθελοντές της περιοχής να συλλέγουν απορρίμματα, που είχαν αφήσει λουόμενοι ή έβγαλε στην ακτή ο «καιρός».
Ο ηθοποιός αντί να κοιτάει έδωσε το καλό παράδειγμα και μαζί με τους δικούς του, πήγαν σε 3 μικρές παραλίες και γέμισαν 22 σακούλες απορριμάτων.
Η κόρη του Willow δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram από την αποκομιδή γράφοντας ότι, «όταν κοιτάς από την τηλεόραση ή το κινητό σου τέτοιου είδους πρωτοβουλίες εθελοντικού καθαρισμού, σου φαίνονται πολύ μακρυά από τον εαυτό σου, αλλά όταν βρίσκεσαι ακριβώς μπροστά τους είναι ηθική υποχρέωση κάθε ανθρώπου να κάνει ό,τι μπορεί ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η κίνηση. Αν ο καθένας μας ξεκινήσει να προσφέρει κάτι, σίγουρα θα κάνουμε τη διαφορά με την ελπίδα να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε ζωντανή τη ζωή στη θάλασσα.»

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης: Ο ελληνικής καταγωγής δισεκατομμυριούχος που έμεινε δυο φορές άστεγος, πριν κάνει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου