Νήπιο παίζει με πελώριο πύθωνα στην αυλή του σπιτιού του. Το βίντεο που προκάλεσε διεθνή κατακραυγή

523
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει βίντεο που δείχνει μικρό παιδί να παίζει με μεγάλο πύθωνα στο σπίτι του. Το βίντεο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς καταγράφεται από έναν ενήλικα που βρίσκεται μπροστά στη σκηνή και απλώς τραβάει το βίντεο.

Στην αρχή του βίντεο, το πελώριο φίδι φαίνεται να έχει τυλίξει ελαφρώς το μικρό παιδί και να το παρασύρει, καθώς κινείται. Το παιδί όμως δεν καταλαβαίνει πόσο επικίνδυνο είναι, γελάει και κυνηγάει τον πύθωνα για να συνεχίσουν το «παιχνίδι».

Στη συνέχεια τρέχει προς το μέρος του φιδιού, του σηκώνει το κεφάλι, το πλησιάζει και μετά το ρίχνει κάτω. Για καλή του τύχη, το φίδι δεν αντιδράει στα πειράγματα που του κάνει.

Το βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τις 31 Αυγούστου, από όταν και γυρίστηκε, στην επαρχία της Ανατολικής Ιάβα στην Ινδονησία.
Έχει ήδη χιλιάδες προβολές και σχόλια χρηστών στο YouTube. Οι θεατές του βίντεο εκφράζουν την οργή τους στα σχόλια και ρίχνουν ευθύνες στον ενήλικα που τραβάει το βίντεο, καθώς έμεινε άπραγος.

«Αυτό το φίδι δεν είναι υπομονετικό. Είναι χορτάτο. Αν πεινούσε, τότε το παιδί θα είχε πεθάνει σε κλάσματα δευτερολέπτου».
«Να δούμε αν θα γελούσαν αν ο πύθωνας άρπαζε το παιδί απ’ το πόδι, τυλιγόταν γύρω του και προκαλούσε το θάνατό του με ασφυξία».
Αυτά είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια που γράφτηκαν για το βίντεο.

Αρκετοί χρήστες ζήτησαν να απαγγείλουν κατηγορίες στους γονείς του μικρού παιδιού, για εγκληματική αμέλεια και έκθεση του ανήλικου παιδιού σε σοβαρό κίνδυνο.

«Θα έπρεπε να οδηγήσουν στη φυλακή αυτούς τους γονείς που επέτρεψαν στο παιδί τους να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι σοκαριστικό.»

Δείτε το τρομακτικό βίντεο με το «παιχνίδι» του μικρού αγοριού:

Διαβάστε επίσης: Φίδι ενάμισι μέτρο σκόρπισε τον πανικό σε σουπερμάρκετ της Θεσσαλονίκης. Η επιχείρηση διάσωσης (βίντεο)

 

Διαβάστε επίσης: Γητευτής φιδιών δίνει μάχη με γυμνά χέρια, για να πιάσει βασιλική κόμπρα 3,5 μέτρων. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο