Ninnolo. Το μυστικό του τέλειου χειροποίητου παγωτού έφθασε στη Μύκονο
Χειροποίητα παγωτά από 100% φυσικά υλικά, απολαυστικές επιλογές για brunch, παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά πιάτα για όλα τα γούστα, κάνουν τους επισκέπτες της Μυκόνου, να ζήσουν ένα ταξίδι γαστρονομίας, έντονων γεύσεων και αρωμάτων.
Η gelateria Ninnolo, που μέχρι τώρα υπήρχε μόνο στην Κηφισιά και στη Λήμνο, άνοιξε δυο νέα καταστήματα στη Μύκονο. Μετέφερε τις gourmet γεύσεις της στο νησί των Ανέμων, σε δυο χώρους, που συνδυάζουν το παραδοσιακό με το μοντέρνο.
Το παγωτό της gelateria είναι χειροποίητο και κρεμώδες. Φτιάχνεται μόνο με φρέσκο γάλα, που παστεριώνεται από την Ninnolo. Δεν χρησιμοποιείται καθόλου κρέμα γάλακτος ή βούτυρο. Γι΄αυτό και είναι χαμηλό σε λιπαρά.
Εκτός όμως από τα παγωτά, που θυμίζουν το διάσημο gelato της Ιταλίας, στο menu υπάρχουν και άλλα πιάτα, που φτιάχνονται με τοπικά και αγνά προϊόντα, όπως αλλαντικά, τυριά, μέλι, βότανα.
Pancakes, eggs benedict και carrot cakes είναι μερικές από τις επιλογές των πελατών για brunch, που έχουν επηρεαστεί από τις διεθνείς κουζίνες.
Πληροφορίες
Ninnolo Μύκονος, Αγίου Ιωάννου 1, 2289 300998
Ninnolo Μύκονος, Πλατεία Άνω Μερά, 2289 773836
Διαβάστε επίσης: Πού βρίσκεται ο Πύργος του Άιφελ στην Ελλάδα;