Μακάβρια εμφάνιση. Ήταν αγνοούμενος, έκαναν την κηδεία του, αλλά εμφανίστηκε μπροστά τους μετά από δύο μήνες

1623
Αντιμέτωπη με ένα τρομερό περιστατικό, βρέθηκε η οικογένεια ενός 63χρονου αγνοούμενου από το Καζακστάν. Ενώ θεωρούσαν τον Aigali Supugaliev και είχαν κάνει ακόμη και την κηδεία του, εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά τους.

Στις 9 Ιουλίου, ο Aigali Supugaliev δηλώθηκε αγνοούμενος από την οικογένειά του. Λίγες εβδομάδες μετά, κοντά στο σπίτι βρέθηκε ένα πτώμα.
Η σορός ήταν σε αποσύνθεση και ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί. Αποφασίστηκε να γίνει τεστ DNA για να αναγνωριστεί και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι κατά 99,92%, το πτώμα ανήκε στον Aigali Supugaliev.

Η οικογένεια κατείχε το πιστοποιητικό θανάτου του 63χρονου και ακολούθησαν οι τυπικές διαδικασίες, η κηδεία στο χωριό Τομράλι, όπου έμενε.

Το πιστοποιητικό θανάτου

Όμως, δύο μήνες μετά, ο 63χρονος εμφανίστηκε στην πόρτα του σπιτιού τους!
«Όταν ήρθε σπίτι, ζωντανός και υγιής, η κόρη μου, βλέποντας τον νεκρό θείο της, λιποθύμησε και παραλίγο να πάθει καρδιακή προσβολή.
Το τεστ DNA είχε επιβεβαιώσει πως αυτός είναι ο αδελφός μου. Το πιστέψαμε και του κάναμε την κηδεία. Πληρώσαμε αρκετά χρήματα, αλλά δεν είναι τα λεφτά το θέμα. Είναι η ταυτότητα του ανθρώπου που θάψαμε. Μπορεί οι συγγενείς του να τον ψάχνουν», ανέφερε ο Esengali, ο αδερφός του 63χρονου.

Όταν ρωτήθηκε για το που ήταν όλο αυτό το διάστημα, όπως ήταν φυσικό, ο Aigali απάντησε πως δούλευε σε μία φάρμα μακριά και δεν σκέφτηκε να ενημερώσει την οικογένειά του.

Ο «μακαρίτης» με την πλάκα του τάφου του

Παρά την ανησυχία και την έκπληξη που προκάλεσε, δεν αρνήθηκε να βγάλει μία φωτογραφία με την επιγραφή που είχαν βάλει στον τάφο του.

Διαβάστε επίσης: Ο τελευταίος ερημίτης των επτανήσων. Ο μοναχός που έζησε μόνος του 38 χρόνια σε ένα νησάκι. Έφυγε στα 80 του

 

Διαβάστε επίσης: Νεκροταφεία ζώων στην Ελλάδα. Πόσο κοστίζει η «ανάπαυση» των κατοικιδίων και που βρίσκονται τα κοιμητήρια