Κοριτσάκι «κλέβει» το ποπ κορν του Πρίγκιπα Χάρι, ενώ παρακολουθούσε αγώνα βόλεϊ. Το χαριτωμένο βίντεο που έγινε viral

5579

Ένα δίχρονο κοριτσάκι δεν δίστασε να «κλέψει» τον Πρίγκιπα Χάρι. Ενώ ο Πρίγκιπας συζητούσε με ένα φίλο του, το χαριτωμένο κοριτσάκι έτρωγε ανενόχλητη το ποπ κορν του, μέχρι που την έπιασε επ’ αυτοφόρω.
Τότε άρχισε να την πειράζει και να της κάνει γκριμάτσες.
Το βίντεο με το αστείο περιστατικό δεν άργησε να γίνει viral, ενώ τα διεθνή μέσα άρχισαν να γράφουν ότι ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται έτοιμος να γίνει πατέρας.

Η μικρή είναι είναι κόρη του αξιωματικού του βρετανικού στρατού που υπηρέτησε στο Αφγανιστάν και έχασε και τα δύο του πόδια στο μέτωπο και αθλητή των Παραολυμπιακών, David Henson.

Το περιστατικό κατεγράφη σε έναν αγώνα βόλεϊ στα Invictus Games, μια διεθνής αθλητική εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Πρίγκιπα Χάρι. Στα Invictus Games συμμετέχουν τραυματίες των ενόπλων δυνάμεων και βετεράνοι που διαγωνίζονται σε παραολυμπιακά αθλήματα όπως, μπάσκετ με αναπηρικά καροτσάκια, sitting volley και εσωτερική κωπηλασία (indoor rowing). Οι αγώνες ονομάστηκαν invictus, που στα λατινικά σημαίνει «αήττητοι».

Δείτε το βίντεο:

Toddler steals popcorn from Prince Harry and his reaction is amazing

Δημοσιεύτηκε από The Independent στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Διαβάστε επίσης:Ο μικρότερος Έλληνας πιανίστας. Το 5χρονο παιδί-θαύμα που έχει διαπρέψει στους διαγωνισμούς πιάνου (βίντεο)