Κοπάδι βουβαλιών κατατροπώνει τα λιοντάρια που τους επιτέθηκαν. Δείτε το βίντεο της επίθεσης (Βίντεο)

2175
Ανεπανάληπτες εικόνες, που μόνο η άγρια φύση μπορεί να προσφέρει, κατέγραψε ο κινηματογραφικός φακός στη Ναμίμπια στη Νότια Αφρική. Ο φακός απαθανάτισε τη μάχη ζωής και θανάτου, μεταξύ μιας αγέλης πεινασμένων λιονταριών κι ενός κοπαδιού αφρικανικών βουβαλιών.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες από τη μάχη των άγριων ζώων, τη στιγμή που εμφανίζονται τρία θηλυκά λιοντάρια, έτοιμα να ξεκινήσουν την επίθεσή τους. Δεν υπολόγισαν όμως, τη δύναμη των μεγαλόσωμων βουβαλιών, τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους, αλλά και τα φονικά όπλα τους, που δεν είναι άλλα από τα κέρατά τους.

Στην αρχή, οι τρεις λέαινες αρχίζουν να επιτίθενται και φαίνεται πως έχουν το πάνω χέρι. Τη στιγμή όμως, που μία από τις λέαινες αγωνίζεται για να σκοτώσει το βουβάλι, έρχεται από πίσω της ένα από τα βουβάλια της αγέλης και με απίστευτη ορμή, την απομακρύνει πετώντας τη στον αέρα.

Πέφτει με φόρα πάνω στο λιοντάρι και με αλλεπάλληλα χτυπήματα με τα κέρατά του, αναγκάζει την τραυματισμένη λέαινα να τραπεί σε φυγή.

Δείτε το βίντεο:

Flying Lion: Buffalo Launches Predator Into The Air

This lion was flipped five metres into the air by a buffalo in the Kruger National Park, South Africa

Δημοσιεύτηκε από Snapped In The Wild στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης: Άνδρας δέχτηκε άγρια επίθεση από αρκούδα. Πάλεψαν, έπεσαν από τον γκρεμό και τα δόντια της σφηνώθηκαν στο πόδι του

 

Διαβάστε επίσης: Τι πρέπει να κάνετε αν ένας σκύλος σας απειλεί με επίθεση και πώς τον αντιμετωπίζετε αν αρχίσει να δαγκώνει