Ηθοποιός που είχε παίξει την καλόγρια συνελήφθη να κάνει στριπτίζ στο δρόμο. Την εντόπισε κάμερα της αστυνομίας (Βίντεο)

1426
Η 40χρονη Γερμανίδα ηθοποιός, Antje Mönning, καταγράφηκε από κάμερα να κάνει στριπτίζ στο δρόμο. Της επέβαλαν πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ, αλλά η ίδια είναι αντίθετη με την απόφαση.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή στο γερμανικό κοινό, όταν υποδύθηκε το ρόλο της καλόγριας «Τζένι» στη σειρά «Um Himmels Willen», που προβαλόταν στη γερμανική τηλεόραση από το 2007 μέχρι το 2009.
Τον περασμένο Ιούνιο, η 40χρονη.. πρώην καλόγρια, άρχισε να γδύνεται και να χορεύει προκλητικά, δείχνοντας ακόμη και τα γεννητικά της όργανα, σε ένα διπλανό αυτοκίνητο με τρεις άντρες.
Η ίδια δεν παρατήρησε ότι το αυτοκίνητε ήταν της τροχαίας και οι επιβάτες ήταν αστυνομικοί.

Το περιστατικό κατέγραψε ένας από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν μέσα στο όχημα. Λίγα λεπτά αργότερα, βγήκαν και την ενημέρωσαν για το λάθος που έκανε.

Η Antje Mönning μίλησε για τις πράξεις της στην εφημερίδα «Bild», στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει τον εαυτό της.
«Δεν μπόρεσα να καταλάβω ότι ήταν αστυνομικοί και ήταν εκεί για να επιβλέπουν την κίνηση. Θέλουμε να ζούμε σε μία κοινωνία που κανείς δεν μπορεί να κάνει πλάκα και ο κάθε ένας μπορεί να σε καταγράφει σε video χωρίς να το γνωρίζεις;
Αντί να μιλάμε ο ένας στον άλλον συναγωνιζόμαστε για το ποιος είναι καλύτερος.
Σε λίγο καιρό η λέξη ανοχή και αποδοχή θα είναι ξένες ουσιαστικά και θα υπάρχουν μόνο στα λεξικά».

Το δικαστήριο αποφάσισε για την ηθοποιό να πληρώσει πρόστιμο 1.200 ευρώ.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν οι αστυνομικοί:

Διαβάστε επίσης: «Kiki challenge». Η νέα επικίνδυνη μόδα του διαδικτύου. Επέβαλαν πρόστιμο σε Χιλιανή δήμαρχο που το έκανε (Βίντεο)

 

 

Διαβάστε επίσης: Ποια ευρωπαϊκή πόλη βάζει πρόστιμο στους τουρίστες που τρώνε σε ορισμένους δρόμους