Η «Μελάνια Τραμπ» κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο. Το καυστικό βίντεο που εξόργισε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

6726
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το βίντεο του γνωστού ράπερ, Τ.Ι. που δείχνει μία σωσία της Μελάνια Τραμπ να κάνει στριπτίζ στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. Η εκπρόσωπος της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο, κάνοντας μποϊκοτάζ στον ράπερ.

Ο ράπερ έφτιαξε το βίντεο για την προώθηση του νέου του δίσκου και χρησιμοποίησε μία σωσία της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ. Η γυναίκα εισβάλει στο γραφείο, φορώντας σακάκι που γράφει «I really don’t care, do u?», που παραπέμπει στο σακάκι που φορούσε η Μελάνια πρόσφατα, κατά την επίσκεψή της σε παιδιά μεταναστών στο Τέξας.
Στη συνέχεια του βίντεο κάνει στριπτίζ και χορεύει αισθησιακά επάνω στο γραφείο.

«Πώς μπορεί να είναι αποδεκτό αυτό;», έγραψε σε ανάρτησή της η Στέφανι Γκρίσαμ, εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, στο Twitter. Χρησιμοποίησε τα hashtags #disgusting (αηδιαστικό) και #boycottT.I., για το μποϊκοτάζ που κάνει στον ράπερ.

Σύμφωνα με το Fox News, ο ράπερ έγραψε στο Twitter «Dear 45, I aint’ Kanye», λίγο πριν κοινοποιήσει το βίντεο.
Ο ράπερ Τ.Ι., είχε αναρτήσει στο Instagram, ότι δεν θα συνεργαστεί ποτέ ξανά με τον ράπερ Kanye West, επειδή υποστηρίζει τον Ντόλαντ Τραμπ.

«Είτε σας αρέσει είτε όχι, είναι η Πρώτη Κυρία και μιλάμε για τον Λευκό Οίκο. Δείχνει έλλειψη σεβασμού και είναι αηδιαστικό να τη δείχνουν έτσι εξαιτίας της πολιτικής», δήλωσε στο Fox News η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ.

Αντίστοιχα, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ABC, ότι νιώθει σαν ο άνθρωπος που δέχεται το μεγαλύτερο bullying στον κόσμο. Κι αυτό μάλλον συνεχίζεται.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Γιατί κάποιες όμορφες γυναίκες προτιμούν άσχημους άνδρες και όχι απαραίτητα πλούσιους;

 

Διαβάστε επίσης: Τα 35.000 «τιτιβίσματα» του Τραμπ, που δεν του κόστισαν τίποτα σε προβολή! Ποια ήταν η πρώτη του ανάρτηση στο Twitter