Η παράτολμη προσπάθεια ομάδας νεαρών να δημιουργήσουν ανθρώπινη αλυσίδα και να σώσουν ένα σκυλί από βέβαιο πνιγμό. Το βίντεο της διάσωσης κάνει το γύρο του κόσμου (Βίντεο)

2630
Για όσους έχουν χάσει την ελπίδα τους, ότι δεν υπάρχει πλέον ανθρωπιά, το παρακάτω βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το καταρρίπτει.

Ένας σκύλος εγκλωβίστηκε σε έναν χείμαρρο από ορμητικά νερά. Τα νερά κυλούσαν με τόση δύναμη που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα τον παρασύρουν και θα χάσει τη ζωή του.
Όμως την κατάλληλη στιγμή περαστικοί σταμάτησαν για να βοηθήσουν τον σκύλο.

Κάποιος έπρεπε να φτάσει στο σημείο που βρισκόταν ο σκύλος, για να τον πάρουν και να τον σώσουν. Όμως, τα εμπόδια ήταν πολλά. Για να καταφέρει κάποιος να φτάσει στο ζώο, έπρεπε να κατέβει μια απότομη κατηφόρα.

Τότε, οι περαστικοί σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια ανθρώπινη αλυσίδα, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και να καταφέρει κάποιος να κατέβει στον σκύλο.
Αφού κατάφερε ένας άντρας να φτάσει στο σημείο, έδωσε αγώνα για να μπορέσει να ισορροπήσει, ενώ τα ορμητικά νερά κυλούσαν.

Τελικά κατάφερε να ισορροπήσει και να πάρει μαζί του και τον σκύλο. Το επόμενο δύσκολο κομμάτι ήταν να ανέβει ο άντρας και ο σκύλος πάνω.
Για αυτό, προσπάθησαν ξανά να φτιάξουν μια ανθρώπινη αλυσίδα, για να τους πιάσουν και να τους πάρουν επάνω.

Η πρώτη προσπάθεια ήταν ανεπιτυχής. Η δεύτερη όμως ήταν επιτυχής και οι περαστικοί κατάφεραν να σώσουν τον σκύλο, που ήταν σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα επιζήσει από τον χείμαρρο. Το βίντεο έχει γίνει viral και επιβεβαιώνει πως όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Δείτε το βίντεο με τη διάσωση του σκύλου:

A dog in raging waters

A dog is inches away from being swept away in raging waters – then a group of strangers do the unbelievable… ❤️?

Δημοσιεύτηκε από The Animal Bible στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2019

Διαβάστε επίσης: Σκύλος σέρνει γάτα που ξεπαγιάζει στο χιόνι για να τη βάλει στο σπιτάκι του (Βίντεο)

 

 

Διαβάστε επίσης: Η επιχείρηση διάσωσης σκύλου που έπεσε στη θάλασσα και εγκλωβίστηκε σε βράχια στην Πάτρα. Δείτε το βίντεο