Η «Μητέρα των Δράκων» από το Game of Thrones, απολαμβάνει τις διακοπές της στη Μύκονο. Δείτε τις αναρτήσεις στα social media της ηθοποιού

1577

Το καλοκαίρι έχει λάβει τέλος, αλλά, όπως φαίνεται, η «Μητέρα των Δράκων» του «Game of Thrones», Daenerys Targaryen, η κατά κόσμον γλυκιά Αγγλίδα ηθοποιός Emilia Clarke, δεν ενδιαφέρεται για το τι μήνας είναι, ούτε την απασχολεί το απότομο κρύο όταν πρόκειται για τις διακοπές της.
Ακολουθώντας τα βήματα του Kit Harrington ,»Jon Snow» και της Rose Leslie «Ygritte», που επίσης επισκέφτηκαν την Ελλάδα πρόσφατα, η Clarke φαίνεται πως έκανε και αυτή το πέρασμά της από τα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα από τη Μύκονο.
Αν κρίνει κανείς από φωτογραφίες οι οποίες εμφανίστηκαν στο Instagram- τόσο στον λογαριασμό της με το hashtag #greciangoodnesstomaketheheartroar, όσο και σε λογαριασμούς άλλων χρηστών, απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και θέλει να το μοιραστεί.
Όπως γράφει στις αναρτήσεις των δημοσιεύσεών της, γεμίζει τις μπαταρίες της, καθώς οι επόμενες διακοπές της αναμένονται μακρινές, δηλαδή το 2019,σε δύο χρόνια.

When you have the time to watch a sun set.

A post shared by David Mumeni (@david.mumeni) on

Πηγή: huffpostgreece

Διαβάστε επίσης: Ταξιδέψτε στα πραγματικά μέρη που έγιναν τα γυρίσματα του Game of Thrones. Μαγευτικά τοπία στα Βαλκάνια και στην υπόλοιπη Ευρώπη