Έστησαν ρωμαϊκή αρένα στη Μύκονο για την παραγωγή αγγλικής ταινίας. Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από τα γυρίσματα

619
Χολιγουντιανό σκηνικό στήθηκε στη Μύκονο, για τις ανάγκες των γυρισμάτων ταινίας. Έστησαν ρωμαϊκή αρένα σε μερικά από τα πιο γνωστό σημεία του «Νησιού των Ανέμων».

Συγκεκριμένα, αγγλική υπερπαραγωγή γυρίζεται με γρήγορους ρυθμούς και για τις ανάγκες της ταινίας, έστησαν την αρένα στα beach club Jackie O’ και Super Paradise.

Το τοπικό διαδικτυακό κανάλι κατέγραψε στιγμιότυπα από τα γυρίσματα, που δείχνουν τους πρωταγωνιστές της ταινίας να είναι ντυμένοι με ρωμαϊκά ρούχα.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν σημαντικά ονόματα στο χώρο της υποκριτικής, όπως ο βραβευμένος από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου ηθοποιός και σεναριογράφος Steve Coogan, ο Stephen Fry, η τραγουδίστρια Pixie Lott και η ηθοποιός Isla Fisher. Στην ταινία συμμετέχουν 250 κομπάρσοι.

Η παραγωγή χρησιμοποιεί υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς αυτή τη στιγμή, η ταινία βρίσκεται σε αρχικά στάδιο.
Η παραγωγή και οι ηθοποιοί θα βρίσκονται στο νησί των Ανέμων για 3 εβδομάδες, όπου μέσα σε αυτό το διάστημα θα κάνουν τα γυρίσματα.

Δείτε το βίντεο με στιγμιότυπα από τη ρωμαϊκή αρένα.. της Μυκόνου:

Διαβάστε επίσης: Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι»

 

Διαβάστε επίσης: Πώς κλαίνε οι ηθοποιοί στις ταινίες; Οι ακραίες τεχνικές που ακολούθησαν διάσημοι σκηνοθέτες πιέζοντας τους ηθοποιούς