Επανεμφάνιση του Φιλ Κόλινς με μπαστούνι στη σκηνή. Τραγούδησε καθισμένος σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας

9554
Ο Βρετανός σταρ της ποπ, Φιλ Κόλινς, έδωσε συναυλία στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Παρά τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όντας καθισμένος σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, το κοινό τον αποθέωσε.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή στηριζόμενος σε μπαστούνι και τραγούδησε ακινητοποιημένος σε ειδικό κάθισμα καθ΄όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Η εμφάνιση του 68χρονου σόκαρε τους θαυμαστές του. Μετά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις που έχει υποβληθεί, απέδειξε ότι ακόμη κι έτσι, μπορεί να προσφέρει πολλά.
Το «Not Dead Yet Tour», τίτλος που παραπέμπει στην αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε το 2016, βρίσκει τον Φιλ Κόλινς σε ιδιαίτερα αδύναμη κατάσταση.

Αν και η φωνή του έχει χάσει τη δύναμή της, οι ερμηνείες του, ειδικά στις μπαλάντες, ήταν καθηλωτικές. Στη συναυλία παρευρέθηκαν 40.000 άτομα, που έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη τους για τον τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο από τη συναυλία του Φιλ Κόλινς:

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη διερμηνέας της νοηματικής που έκλεψε την παράσταση στη συναυλία του Eminem. Απέδωσε ένα από τα πιο γρήγορα τραγούδια του (βίντεο)

Διαβάστε επίσης: Το κλαμπ των συνταξιούχων είναι γεγονός. Ξέφρενα πάρτι σε νυχτερινά κέντρα μόνο για ηλικιωμένους (Βίντεο)