Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του τη στιγμή που έτρεχε στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Γιατί επέκριναν την κίνησή του

851
Πρόταση γάμου στην κοπέλα του θέλησε να κάνει ένας άνδρας, όταν εκείνη έτρεχε στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης και όπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση αυτή έγινε viral.

Η Κέιτλιν Κάρεν, έτρεχε στον πρώτο της μαραθώνιο και ξαφνικά είδε τον σύντροφο της, Ντένις Γκάλβιν, να βρίσκεται κοντά στο 16ο μίλι του αγώνα.
Όταν η κοπέλα τον πλησίασε για να τον χαιρετήσει, ο Ντένις την σταμάτησε από τον αγώνα, γονάτισε μπροστά της και της έκανε πρόταση γάμου.

Το βίντεο έχει αναρτηθεί στο Facebook και δείχνει την κοπέλα να δέχεται την πρόταση, να αγκαλιάζει τον αρραβωνιαστικός, να βάζει το δαχτυλίδι και να επιστρέφει στον αγώνα, για να τερματίσει.

Η μέρα αυτή σίγουρα θα μείνει αξέχαστη για το ζευγάρι. Πολλοί όμως κατέκριναν τον άνδρα, χαρακτηρίζοντας την κίνησή του εγωιστική.
Συγκεκριμένα, τον επέκριναν πως θέλησε να βρεθεί αυτός στο επίκεντρο και όχι η κοπέλα του, για το σημαντικό επίτευγμα που κατάφερε.

«16ο μίλι; Ωραίος τρόπος να κλέψεις την δόξα της», έγραψε κάποιος στο Twitter.
Ένας άλλος είπε: «Το ανδρικό εγώ του ήταν πολύ μικρό για να της επιτρέψει να πάρει όλη την προσοχή έστω και για λίγες ώρες».

Κάποιοι αναρωτήθηκαν γιατί ο σύντροφος της κοπέλας δεν μπορούσε να περιμένει μέχρι εκείνη να φτάσει στον τερματισμό, ενώ επέλεξε να την σταματήσει στη μέση του αγώνα και επηρεάσει αρνητικά τον συνολικό της χρόνο.

«Της διέλυσε τον χρόνο», σχολίασε κάποιος χρήστης.
«Ας ελπίσουμε να το ξανασκέφτηκε στα επόμενα 10 μίλια», είπε χαριτολογώντας κάποιος άλλος.

Παρά την αρνητική κριτική για την πρόταση γάμοι, ορισμένοι τόνισαν η Κάρεν είπε ναι στον σύντροφό της που είναι μαζί εδώ και 4 χρόνια, όπως επίσης και ότι φάνηκε πολύ ενθουσιασμένη την ώρα που επέστρεφε στον αγώνα.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου:

Man proposes to girlfriend as she runs NYC Marathon

MARATHON PROPOSAL: A woman running in the New York City Marathon Sunday had quite the surprise at mile 16 when her longtime boyfriend hopped the barrier and got down on one knee. 💍👟https://cbsn.ws/2PDvjmg

Δημοσιεύτηκε από CBS News στις Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Διαβάστε επίσης: Οι «κοινοί θνητοί» που έγιναν μέλη βασιλικών οικογενειών. Αυτοί είναι οι 18 γάμοι που άνοιξαν την πόρτα του παλατιού

 

Διαβάστε επίσης: Η νύφη που έγινε διάσημη επειδή έβρισε τον γαμπρό, τους συγγενείς του και ακύρωσε το γάμο. Η ανάρτησή της στο facebook έγινε viral