Εγκατέλειψε τον σκύλο του έξω από ένα μαγαζί κι αυτός τον περίμενε έξι μήνες στο ίδιο σημείο. Η φωτογραφία που συγκίνησε το διαδίκτυο (Βίντεο)

4521
Σε όλο τον κόσμο καθημερινά βρίσκονται εγκαταλελειμμένα κατοικίδια και συγκεκριμένα σκύλοι. Το τελευταίο περιστατικό που δημοσιεύθηκε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου, έχει προκαλέσει θλίψη, αλλά και αγανάκτηση.

Ένας σκύλος στην Ταϊβάν στην Ασία, εγκαταλείφθηκε από τον ιδιοκτήτη του έξω από ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης Ταϊτσίν. Έκτοτε, παραμένει στο ίδιο σημείο εδώ και περίπου μισό χρόνο και περιμένει τον ιδιοκτήτη του να γυρίσει να τον πάρει. Μάταια.

Σύμφωνα με τη γυναίκα που δημοσίευσε το περιστατικό, ο σκύλος φαίνεται αρκετά εκπαιδευμένος και υπάκουος. Όμως, τον έχει καταβάλει η θλίψη και κάθε φορά που βλέπει ένα βανάκι παρόμοιο με του πρώην ιδιοκτήτη του, τρέχει από πίσω του, με την ελπίδα ότι θα γυρίσει να τον πάρει.

Εδώ και έξι μήνες το σκυλάκι δέχεται τη φροντίδα υπαλλήλων του καταστήματος έξω από το οποίο παρέμενε. Το δίνουν φαγητό και νερό, ενώ φιλόζωοι της περιοχής του έδωσαν κουβέρτα για να μην κρυώνει στο παγωμένο πεζοδρόμιο.

Η ανάρτηση της Μόντε Γου, ευαισθητοποίησε αρκετούς πολίτες. Αποφάσισαν να πάνε τον σκύλο σε κτηνίατρο για να του κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου, ανακοινώθηκε μέσω των social media, ότι το σκυλάκι βρήκε νέο σπίτι, όταν μια οικογένεια έμαθε την ιστορία του και τον πήραν για να του δώσουν την αγάπη που του αξίζει.

Δείτε το βίντεο με το εγκαταλελειμμένο σκυλάκι να περιμένει τον ιδιοκτήτη του:

Διαβάστε επίσης: Εντόπισαν χαμένο χάσκι με τη βοήθεια του αγαπημένου του τραγουδιού. Ο σκύλος αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει (βίντεο)

 

Διαβάστε επίσης: Συγκίνηση για τον νέο Χάτσικο. Ο αφοσιωμένος σκύλος που πηγαίνει κάθε μέρα στο νοσοκομείο που πέθανε το αφεντικό του