Χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας πουλάει στο Ebay το χρυσό του μετάλλιο, γιατί αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

8821
Κατέκτησε την κορυφή στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 στο Windsurfing. Ο Γκαλ Φρίντμαν είναι ο μοναδικός Ολυμπιονίκης του Ισραήλ. Κάποτε, είχε δηλώσει ότι κανένα χρηματικό ποσό δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μετάλλιο που κέρδισε.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν και ο Φρίντμαν θα αναγκαστεί να πουλήσει το χρυσό μετάλλιό του.
Ο χρυσός ολυμπιονίκης σχεδιάζει να βάλει το ιστορικό του μετάλλιο σε δημοπρασία, λόγω οικονομικών δυσκολιών. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανέφερε ότι ψάχνει να βρει έναν ειδικό εμπειρογνώμονα, για να πουλήσει στο Ebay ένα μοναδικό αντικείμενο, που δεν υπάρχει άλλο σαν αυτό στο Ισραήλ.

Όταν τον ρωτούσαν αν το αντικείμενο αυτό ήταν το μετάλλιο, το παραδέχτηκε.

Ορισμένοι προσπάθησαν να του αλλάξουν γνώμη και να μην το πουλήσει. Άλλοι θέλησαν να μάθουν πόσα ελπίζει να κερδίσει από την πώληση.

«Προς το παρόν, κοιτάζω απλώς πόσα αξίζει. Χρειάζομαι τα χρήματα. Θα πωληθεί σε τιμή που θεωρώ κατάλληλη», δήλωσε ο ίδιος στην ιστοσελίδα Walla Sport.

Η πρώτη νίκη του Φρίντμαν ήρθε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996, όταν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο.
Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το 2001, επέστρεψε και κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Windsurfing. Αποφάσισε να αφήσει οριστικά το άθλημα το 2008.

Σε ηλικία 43 ετών πλέον, ο Γκαλ Φρίντμαν εργάζεται κυρίως ως φωτογράφος σε εκδηλώσεις και προπονεί άλλους windsurfers. Το εισόδημά του δεν είναι το ίδιο υψηλό με παλαιότερα.

Διαβάστε επίσης: «Δεν ήθελα τη ζωή μου». Ο Μαικλ Φελπς μίλησε για τη μάχη του με την κατάθλιψη και θέλει να αφιερωθεί σε όσους πάσχουν από τη ψυχική ασθένεια

 

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 12χρονη αθλήτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις στον Ημιμαραθώνιο. Τερμάτισε στην τρίτη θέση (βίντεο)