Άρωμα σε σχήμα χειροβομβίδας, σιδηρογροθιές, μαστίγια και μαχαίρια. Τα πιο περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν σε αποσκευές σε αεροδρόμιο στις ΗΠΑ

1705
Μπουκαλάκι αρώματος σε σχήμα χειροβομβίδας, μια σκουριασμένη κυκλική λεπίδα πριονιού, σιδηρογροθιές, μαστίγια, μαχαίρια και αναπτήρες σε σχήμα όπλων είναι μερικά από τα πιο περίεργα αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί από επιβάτες στο διεθνές αεροδρόμιο του Dulles στη Βιρτζίνια.

Ο επικεφαλής της ομάδας των social media της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών στις ΗΠΑ (TSA), Ντέιβιντε Τζόνστον, μοιράζεται στους λογαριασμούς της υπηρεσίας κάθε εβδομάδα τα πιο περίεργα αντικείμενα που εντοπίζουν οι υπάλληλοι στα αεροδρόμια. Ευελπιστεί ότι με αυτό τον χιουμοριστικό τρόπο θα διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών, αλλά παράλληλα θα παρουσιάσει την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας. 

Τα περίεργα αντικείμενα που έχουν βρεθεί σε αποσκευές των επιβατών κατά τη διάρκεια ελέγχου δημοσιεύτηκαν για πρώτη φορά από τον προηγούμενο επικεφαλής των λογαριασμών της υπηρεσίας, Μπομπ Μπερνς, ο οποίος πέθανε ξαφνικά τον περασμένο Οκτώβριο σε ηλικία 48 ετών.

Ο Μπερνς είχε καταφέρει να κάνει viral τoυς λογαριασμούς της Υπηρεσίας TSA και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι στο facebook, το twitter και το instagram.

«Μπορούμε να είμαστε διασκεδαστικοί και να στείλουμε σημαντικά μηνύματα για την ασφάλεια των ανθρώπων ακόμα», δήλωσε ο Τζόνσον.

Ο λογαριασμός της TSA στο instagram την περασμένη χρονιά απέσπασε τρία βραβεία. Τα δυο από αυτά σχετίζονταν με την παρουσίαση της εταιρείας στα social media.
Δείτε περισσότερες εικόνες:
Φωτογραφίες Associated Press

 

Διαβάστε επίσης στην ΜτΧ: Ζωντανά ποντίκια, μάτια προβάτων και ανδρικό μόριο αγάλματος. Τα πιο περίεργα αντικείμενα σε αποσκευές επιβατών