Απίστευτος μουσικός. Καταφέρνει με το βιολί του να μιμείται τους ήχους ζώων (Βίντεο)

1685
Ο καθένας έχει από ένα ταλέντο, είτε είναι κρυφό, είτε όχι. Στην περίπτωση του Sebastian Kulwanowski, δεν είναι κρυφό, καθώς το βίντεο του με τις μιμήσεις κάθε ζώου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Sebastian Kulwanowski είναι ένας ταλαντούχος βιολιστής με μια σπάνια, αλλά καταπληκτική ικανότητα. Μπορεί να μιμηθεί σχεδόν κάθε ζώο και τους ήχους που βγάζει.
Ο καθένας, αν κλείσει τα μάτια και ακούσει τους ήχους, δεν θα πιστεύει ότι είναι ο ήχος του  βιολιού.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του, ο Sebastian ξεκινάει με τον ήχο της αγελάδας, στη συνέχεια του γλάρου, του ποντικιού, του γαϊδάρου και συνεχίζει.

Ο νεαρός Sebastian δεν κάνει μόνο ήχους από ζώα. Το δοξάρι του μπορεί να δημιουργήσει ήχους από μηχανές, αυτοκίνητα, ασθενοφόρα, ακόμη και τον χαρακτηριστικό ήχο του μηνύματος στο messenger.

Στο κανάλι του στο YouTube είναι αναρτημένα τα βίντεο του με τις εκπληκτικές ικανότητές του στο βιολί. Μετά το viral βίντεο του με τις μιμήσεις ζώων, ίσως τον περιμένουν μεγάλα πράγματα στο μέλλον.

Δείτε το βίντεο του Sebastian με τις μιμήσεις των ζώων:

Διαβάστε επίσης: Το εντυπωσιακό βίντεο με τον παπαγάλο που μιμείται ήχους και απαντάει σε ερωτήσεις. Πώς λειτουργεί ο εγκέφαλός τους και πως μπορείτε να τον εκπαιδεύσετε (βίντεο)

Διαβάστε επίσης: Ο ηθοποιός από τη «μεγάλη των μπάτσων σχολή» μιμείται κάθε ήχο. Δείτε τον να κάνει σόλα με το στόμα, πάνω στους Led Zeppelin