Απίστευτο αλλά αληθινό. 16 νοσοκόμες σε νοσοκομείο της Αριζόνα έμειναν σχεδόν ταυτόχρονα έγκυες. Πώς το δικαιολόγησαν

3729

Όχι μία, ούτε δυο, αλλά δεκαέξι νοσοκόμες σε νοσοκομείο της Αριζόνας, έμειναν έγκυες σχεδόν ταυτόχρονα και περιμένουν εντός των επόμενων μηνών να γεννήσουν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το 10% του νοσηλευτικού προσωπικού στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο στην πόλη Μίσα.


Η απίστευτη αυτή σύμπτωση τράβηξε την προσοχή των ασθενών, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης και η ιστορία τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου.
Σε συνέντευξή τους, οι 16 νοσοκόμες αστειεύτηκαν με το γεγονός και το απέδωσαν «στο νερό της περιοχής» και σε μια «συνωμοσία» μεταξύ τους για να πάρουν όλες μαζί άδεια την περίοδο των Χριστουγέννων.

Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δήλωσαν ότι παρόλο που αναμένεται οι 16 νοσοκόμες να λείπουν σχεδόν παράλληλα λόγω αδειών μητρότητας, είναι προετοιμασμένοι για να καλύψουν το κενό για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.

Μάλιστα, φροντίζουν να τις προστατέψουν και να μην εκτεθούν σε συγκεκριμένες ασθένειες, αλλά και σε κάποια φάρμακα που μπορεί να είναι τοξικά για το έμβρυο.
Το πρώτο μωρό της ομάδας αναμένεται τον Σεπτέμβριο και το τελευταίο τον Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Νοσοκόμες γελούσαν δίπλα σε ασθενή που ζητούσε βοήθεια και τελικά πέθανε (βίντεο)

 

Διαβάστε επίσης: Ιατρικά λάθη. Τι συμβαίνει στην Ελλάδα και ποιες είναι οι βασικότερες αιτίες που οδηγούν τους γιατρούς σε μοιραία σφάλματα