20χρονη φοιτήτρια από τη Ρωσία πετάει χλωρίνη στους άνδρες που κάθονται με ανοιχτά πόδια στο μετρό (Βίντεο)

12468
Η 20χρονη φοιτήτρια νομικής, Άννα Ντοβγκάλιουκ, έχει προκαλέσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με τις καμπάνιες που λανσάρει, κυρίως για τα δικαιώματα των γυναικών.

Η τελευταία φορά που «τράβηξε» τα φώτα της δημοσιότητας, ήταν τον περασμένο χρόνο. Η Άννα στεκόταν μπροστά σε δημόσιους χώρους με κόσμο και σήκωνε τη φούστα της. Επέλεξε αυτό τον τρόπο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το φαινόμενο του upskirting, δηλαδή των φωτογραφιών που τραβούν άντρες με κινητά κάτω από τις φούστες ανυποψίαστων γυναικών, προκειμένου να δουν τα εσώρουχά τους.

Η νέα της καμπάνια, αφορά τους άνδρες που κάθονται στο μετρό με ανοιχτά πόδια. Περιφέρεται στο μετρό και μόλις εντοπίσει κάποιον άνδρα να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια του, πηγαίνει από πάνω του και ρίχνει χλωρίνη στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

«Το διάλυμα που χρησιμοποιώ είναι 30 φορές πιο συμπυκνωμένο σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιούν οι νοικοκυρές. Μπορεί να «φάει» τα χρώματα μέσα σε λίγα λεπτά και να αφήσει ανεξίτηλους λεκέδες», αναφέρει η 20χρονη φοιτήτρια.

Πολλά ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η καμπάνια της Άννας είναι κατασκευασμένη. Υποστηρίζουν ότι η Ρωσίδα χρησιμοποιεί νερό αντί για χλωρίνη, αλλά και ότι τα «θύματά» της, είναι φίλοι της ή ηθοποιοί.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: All Woman Project: η καμπάνια που αποδέχεται τη γυναίκα όπως είναι, καταρρίπτοντας τα πρότυπα ομορφιάς

 

Διαβάστε επίσης: «Δεν είσαι η μόνη. Δεν είσαι μόνη». Τέσσερα αληθινά παραδείγματα σεξουαλικής παρενόχλησης (βίντεο)