Ποια είναι η ελληνική λέξη που έγραψε στο γάντι της και έκανε τατουάζ η πανέμορφη Ολυμπιονίκης του σκι, Λίντσεϊ Βον (φώτο)

6360
Η Λίντσεϊ Βον, η πανέμορφη αθλήτρια του σκι που εκπροσωπεί τις ΗΠΑ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, τράβηξε και πάλι τα βλέμματα. Αυτή τη φορά όχι λόγω της εμφάνισης, αλλά επειδή είχε γραμμένη πάνω στο γάντι της μια ελληνική λέξη.

Η αθλήτρια που έχει στο ενεργητικό της πολλές διακρίσεις σε παγκόσμια πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων και ένα χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έγραψε στο γάντι της, με ανεξίτηλο μαύρο μαρκαδόρο:«Πιστεύω».
Όπως η Βον είπε σε συνέντευξή της, την ίδια λέξη έχει κάνει τατουάζ και στο δάχτυλό της, για να της δίνει δύναμη να συνεχίζει.

Εκτός από τη λέξη «πιστεύω», η αθλήτρια είχε ζωγραφίσει στο κράνος της τα αρχικά D.K. και μια καρδιά.
Τα συγκεκριμένα σύμβολα είναι αφιερωμένα στον παππού της, Don Kildow, που πέθανε την 1η Νοεμβρίου.

 

Η όμορφη Αμερικανίδα αθλήτρια, διαθέτει ιδανικές αναλογίες και υπέροχο πρόσωπο, γι’ αυτό και πολλοί υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να ακολουθήσει και καριέρα μοντέλου.
Μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί και για το εξώφυλλο στα αντρικά περιοδικά Sports Illustrated και Maxim.
Στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η καλογυμνασμένη αθλήτρια έκανε μια ανάρτηση στα social media της, που δεν πέρασε απαρατήρητη.
«Είναι προφανές πως είμαστε στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ξέχασα εντελώς επειδή είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είμαι ελεύθερη. Κάποιος εκεί έξω που να είναι ελεύθερος και να θέλει να γίνει ο Βαλεντίνος μου;»
Η ελεύθερη πλέον Λίντσεϊ Βον, μάλλον δεν θα δυσκολευτεί να βρει επίδοξους μνηστήρες.

Διαβάστε επίσης: Η καλλονή αθλήτρια-θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γιατρό των Ολυμπιακών Αγώνων, ποζάρει γυμνή και στέλνει μήνυμα υπέρ των γυναικών (φώτο)