Κατέσχεσαν χιλιάδες κολόνιες «μαϊμού» στη Θεσσαλονίκη. Θεωρήθηκαν επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία. Τρόποι για να ξεχωρίσετε αν είναι αυθεντικό το άρωμα σας

812
Μία ακόμη επιχείρηση για την πάταξη του παρεμπορίου πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Στελέχη της αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, μετά από έφοδο σε αποθήκη στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού, κατάσχεσαν χιλιάδες κολόνιες «μαϊμού».

Στήθηκε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση και εντοπίσαμε χιλιάδες κολόνιες «μαιμού», οι οποίες θεωρούνται επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, αρμόδιος για τη δημοτική αστυνομία, Δημήτρης Δαγκλής.

Επτά τρόποι για να ξεχωρίσετε αν το άρωμα είναι αυθεντικό

1. Το χρώμα. Τα αυθεντικά αρώματα είναι συνήθως διαφανή ενώ δεν αφήνουν την αίσθηση λιπαρότητας όταν έρθουν σε επαφή με το δέρμα.

2. Η συσκευασία. Πρέπει να είναι ίδια με αυτή της διαφήμισης.

3. Η μυρωδιά. Τα αυθεντικά αρώματα δεν αφήνουν ποτέ την αίσθηση της πικρίλας ή οποιασδήποτε άλλης βαριάς μυρωδιάς αλλά μόνο φρεσκάδας.

4. Αν σας δημιουργήσει οποιαδήποτε αλλεργία ή φαγούρα τότε σίγουρα πρέπει να υποψιαστείτε.

5. Η τιμή. Αν είναι πραγματικά πολύ φθηνό για την ποιότητα και την μάρκα του, τότε σίγουρα δεν είναι αυθεντικό.

6. Τα γράμματα. Προσπαθήστε να ξύσετε τα γράμματα από το μπουκαλάκι με το νύχι σας. Αν αυτά ξεθωριάσουν τότε υπάρχει πρόβλημα αυθεντικότητας.

7. Το στόμιο. Κοιτάξτε το στόμιο το οποίο ψεκάζει το άρωμα. Αν είναι χρησιμοποιημένο τότε καλό είναι να μην το αγοράσετε.