Επίθεση Μπριγκίτε Νίλσεν στην Μαντόνα. «Δεν είναι βασίλισσα και την χαστούκισα γιατί είναι αγενής». Τι αποκάλυψε για την σχέση της με τον πρώην της Σον Πεν

1524
Η καθυστέρηση δύο ωρών της Μαντόνα σε συναυλία της προκάλεσε την οργή της ηθοποιού, Μπριγκίτε Νίλσεν.

Το κοινό της Μαντόνα περίμενε δύο ώρες τη βασίλισσα της ποπ να εμφανιστεί στη σκηνή.

«Υπάρχει κάτι που όλοι πρέπει να καταλάβετε» είπε η 61χρονη βασίλισσα της ποπ, όταν επιτέλους ανέβηκε στη σκηνή την Παρασκευή. «Και αυτό είναι ότι μια βασίλισσα δεν αργεί ποτέ», πρόσθεσε.

Μετά από αυτή τη δήλωση η Δανή ηθοποιός, Μπριγκίτε Νίλσεν εμφανίστηκε έξαλλη σε πάνελ τηλεοπτικού σόου και ξέσπασε εναντίον της Μαντόνα.
«Γελοία και απαράδεκτη», τη χαρακτήρισε ενώ ανέφερε ότι «δεν είναι η βασίλισσα».

«Το 1987 ήμασταν μαζί με τη Μαντόνα σε ένα κλαμπ και με ποδοπατούσε συνεχώς», θυμήθηκε η Νίλσεν και συμπλήρωσε ότι εξαιτίας αυτού της έδωσε ένα χαστούκι «τόσο δυνατό» που την ταρακούνησε  αν σκεφτεί κανείς ότι «είναι κάπως μικροκαμωμένη και εγώ είμαι τεράστια».

«Θυμάμαι μόνο ότι ήρθαν έξι τεράστιοι άνδρες, με σήκωσαν και με έβγαλαν έξω από το κλαμπ. Μάλλον δεν έπρεπε να το είχα κάνει, οπότε δικαίως με πέταξαν έξω», είπε η Μπριγκίτε Νίλσεν.

«Το καλύτερο όμως είναι ότι δύο μήνες μετά, την εκδικήθηκα που ήταν αγενής προς το πρόσωπό μου, όταν βρισκόμουν στη Νότια Γαλλία και έκανα one night stand με τον Σον Πεν».
Τότε ο Σον Πεν και η Μαντόνα ήταν παντρεμένοι ενώ η η Νίλσεν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Σιλβέστερ Σταλόνε.