Ποιο είναι το μυστικό της δίαιτας που ακολουθεί η Τζένιφερ Άνιστον και παραμένει στη φόρμα που ήταν πριν από 20 χρόνια στα «Φιλαράκια»

767
Κάθε φορά που αποκαλύπτει κάτι από την καθημερινότητα της η Τζένιφερ Άνιστον γίνεται viral. Έτσι έγινε όταν μοιράστηκε με τους φαν της το μυστικό της δίαιτας που ακολουθεί. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RadioTimes, η Τζένιφερ Άνιστον δήλωσε ότι ακολουθεί ειδική διατροφή για να κρατιέται σε φόρμα όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι: «Ακολουθώ τη διαλείπουσα νηστεία. Επομένως, δεν τρώω τίποτα το πρωί και παρατήρησα μεγάλη διαφορά αποφεύγοντας τις στερεές τροφές επί 16 ώρες». Έτσι, μέχρι το πρώτο της γεύμα, η ηθοποιός πίνει μόνον αφεψήματα και καφέ. «Για παράδειγμα, σήμερα το πρωί σηκώθηκα και ήπια ένα αφέψημα από σέλινο. Προτιμώ να πίνω τον καφέ μου πιο αργά».

Ο Guardian σχολιάζοντας αυτό το πρόγραμμα διατροφής έγραψε ότι το πλεονέκτημα του είναι ότι οι ώρες ύπνου συνυπολογίζονται στις ώρες νηστείας. Παράλληλα όποιος ακολουθεί τη διαλείπουσα δίαιτα μπορεί να φάει ό,τι θέλει μέχρι τις 5-6 το απόγευμα. Από αυτή την ώρα και μετά ξεκινά η νέα περίοδος νηστείας. Με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να διατηρήσετε τη φόρμα σας, να αυξήσετε τη μακροζωία και να βελτιώσετε τον έλεγχο της γλυκόζης σας.