Η απίστευτη διερμηνέας της νοηματικής που έκλεψε την παράσταση στη συναυλία του Eminem. Απέδωσε ένα από τα πιο γρήγορα τραγούδια του (βίντεο)

1902
Τις εντυπώσεις έκλεψε η διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας σε συναυλία του Eminem. 

Η Holly Maniatty κατάφερε να αποδώσει στη νοηματική γλώσσα ένα από τα πιο γρήγορα τραγούδια του Eminem, το Rap God. Το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2013 και έχει μπει στο βιβλίο με τα Ρεκόρ Γκίνες, καθώς οι στίχοι του αποτελούνται από 1560 λέξεις. Σε αυτό το τραγούδι, ο Eminem ξεπέρασε τον εαυτό του.
Σε ένα σημείο, η ταχύτητα του είναι τόσο μεγάλη που κατάφερε να ραπάρει 97 λέξεις σε 15 δευτερόλεπτα. Αυτό σημαίνει ότι λέει κατά μέσο όρο 6,5 λέξεις το δευτερόλεπτο.
Η διερμηνέας Holly Maniatty κατάφερε να μεταφέρει στο κοινό το τραγούδι, ακολουθώντας κάθε λέξη του Eminem. Οι κινήσεις της γίνονταν με τέτοια ταχύτητα, που φαινόταν σαν να κάνει χορογραφία.
Η Maniatty έκλεψε την παράσταση και για λίγο έγινε το επίκεντρο, καθώς κινητά και κάμερες στράφηκαν προς το μέρος της για να την απαθανατίσουν.

Δείτε το βίντεο με τη διερμηνέα που τα «έδωσε όλα» στη συναυλία του Eminem: 

The Killers were incredible, Eminem, mind blowing…..but this woman….Holly Maniatty!!! Incredible! Firefly Music Festival 2018! For licensing and usage, contact licensing@viralhog.com

Δημοσιεύτηκε από Kate Starr Fillingame στις Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

 

 

Διαβάστε επίσης: Έμαθαν σε κουφό σκύλο τη νοηματική για να μπορέσει να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους. Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο