Τι συμβαίνει με τον Τζόνι Ντεπ. Μήνυση για ξυλοδαρμό από συντελεστή της ταινίας του

745
Μήνυση για ξυλοδαρμό δέχτηκε ο Τζόνι Ντεπ από μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας «City of Lies».

Όπως κατέθεσε ο Γκρεγκ Μπρουκς, ο Τζόνι Ντεπ τον χτύπησε δυο φορές στα πλευρά, όταν τόλμησε να του πει ότι τα γυρίσματα έπρεπε να σταματήσουν για εκείνη την ημέρα.
Το περιστατικό έγινε έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες τον Απρίλιο του 2017.
Η παραγωγή μπορούσε να κάνει γυρίσματα έξω από το ξενοδοχείο μέχρι τις 7 το απόγευμα. Τα γυρίσματα όμως, ξεπέρασαν το χρονικό όριο που τους είχε δοθεί και έτσι ο Μπρουκς πλησίασε τον σκηνοθέτη Brad Furman, για να τον ενημερώσει. Ο σκηνοθέτης του ζήτησε να υπερβεί τα καθήκοντά του και να πάει εκείνος να πει στον Τζόνι Ντεπ ότι το γύρισμα έπρεπε να σταματήσει.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μπρουκς, πριν ακόμη προλάβει να του το ανακοινώσει, ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. «Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου τι θα κάνω» φώναζε ο ηθοποιός σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.
Ο ηθοποιός μύριζε αλκοόλ, ενώ έκανε και χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.
Στη συνέχεια τον χτύπησε στα πλευρά δυο φορές. Όπως κατέθεσε στην αγωγή του, ο ηθοποιός του πρόσφερε χρήματα για να ανταποδώσει το χτύπημα.
«Θα σου δώσω 100.000 δολάρια για να μου ρίξεις μια μπουνιά στο πρόσωπο τώρα», τον προκάλεσε ο Τζόνι Ντεπ.
Το περιστατικό έληξε όταν επενέβησαν οι σωματοφύλακες για να τους χωρίσουν.
Ο Μπρουκς ισχυρίζεται ότι μια εβδομάδα αργότερα, του ζητήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο που έλεγε ότι δεν θα έκανε μήνυση προς την παραγωγή και τον ηθοποιό. Εκείνος αρνήθηκε και τότε τον απέλυσαν.

Ο Μπρουκς ισχυρίζεται ότι υπέστη ταπείνωση, σωματικό και ψυχικό πόνο από το περιστατικό και ζητά αποζημίωση από τον Τζόνι Ντεπ, τον σκηνοθέτη και την εταιρεία παραγωγής.

Διαβάστε επίσης: Οι 10 πιο πλούσιοι ηθοποιοί στον κόσμο για το 2018. Δε φαντάζεστε ποιος είναι πρώτος σε εισπράξεις

 

Διαβάστε επίσης: Πώς κλαίνε οι ηθοποιοί στις ταινίες; Οι ακραίες τεχνικές που ακολούθησαν διάσημοι σκηνοθέτες πιέζοντας τους ηθοποιούς