«Ο γάμος μου με τον Τομ Κρουζ, με προστάτευσε από τη σεξουαλική κακοποίηση». Η εξομολόγηση της Νικόλ Κίντμαν για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί

2655
Μετά από αρκετά χρόνια, η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε ότι ο γάμος της με τον Τομ Κρουζ ήταν η αιτία που έμεινε μακριά από τη σεξουαλική κακοποίηση ηθοποιών και παραγωγών του Χόλιγουντ.

Αφορμή για τη δήλωση αυτή, στάθηκε το νέο τεύχος του «New York Magazine», αφιερωμένο στις γυναίκες, στη δύναμη και στο κίνημα #MeToo. Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε για τα πρώτα της χρόνια στο χώρο του Χόλιγουντ. Χάρη στο γάμο της με τον ήδη καταξιωμένο ηθοποιό, Τομ Κρουζ, κατάφερε να μείνει μακριά από τα σκάνδαλα της βιομηχανίας.

«Ο γάμος με τον Τομ στα 22 μου χρόνια είναι πάντα κάτι για το οποίο διστάζω να μιλήσω γιατί τώρα είμαι παντρεμένη με τον άνδρα που είναι η μεγάλη μου αγάπη, τον Κιθ και σχεδόν θα μοιάζει με ασέβεια.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παντρεύτηκα πολύ νέα και σίγουρα για μένα ο γάμος ήταν και προστασία. Παντρεύτηκα για την αγάπη, αλλά το να είμαι παντρεμένη με έναν τόσο δυναμικό άνδρα, με κράτησε από σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Εργαζόμουν, αλλά ήμουν πολύ προστατευμένη», αναφέρει η ηθοποιός σε άρθρο του περιοδικού.

Συνεχίζει λέγοντας ότι ο χωρισμός της από τον Τομ Κρουζ, την ανάγκασε να «ωριμάσει», να έρθει αντιμέτωπη με την παρενόχληση και τις δικές της #MeToo στιγμές.

«Θέλω όμως να τις αποκαλύψω σε ένα άρθρο; Όχι. Παρουσιάζονται μέσα από τη δουλειά μου; Εντελώς. Είμαι ειλικρινής. Θέλω να αξιοποιήσω τις εμπειρίες και τα συναισθήματά μου και δεν μιλάω μόνο για σεξουαλική κακοποίηση. Μιλάω για την απώλεια, τον θάνατο και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή. Πρέπει όμως να γίνει σωστά».

Διαβάστε επίσης: Ο Στίβεν Σιγκάλ έγινε «καπνός» σε συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε για τις καταγγελίες περί βιασμού. Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης: Γιατί τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης συνεχίζουν τις επαφές με τον δράστη; Τι λένε οι διάσημοι που κακοποιήθηκαν