Ηλικιωμένοι το έσκασαν από γηροκομείο και πήγαν σε συναυλία μέταλ. Το απίστευτο περιστατικό που κινητοποίησε την αστυνομία στο Αμβούργο

2352
Οίκος ευγηρίας του Αμβούργου ενημέρωσε τις Αρχές την Παρασκευή, δηλώνοντας την εξαφάνιση δύο ηλικιωμένων, χωρίς να έχουν ειδοποιήσει κανέναν.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε αμέσως για να βρει τους δύο ηλικιωμένους. Τελικά εντοπίστηκαν στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο Wacken Open Air Festival, το μεγαλύτεροheavy metal φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο.

Οι δύο ηλικιωμένοι αρνούνταν κατηγορηματικά να αποχωρήσουν από το φεστιβάλ. Μάλιστα, ανέφεραν ότι είχε ακόμη μια ημέρα και δεν ήθελαν να φύγουν. Μετά από αρκετή προσπάθεια των Αρχών και παρά την άρνηση των ηλικιωμένων, επέστρεψαν στο γηροκομείο με ταξί που πλήρωσαν οι αστυνομικοί, με συνοδεία περιπολικού.

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι οι ηλικιωμένοι ήταν φανατικοί οπαδοί της μέταλ μουσικής και όταν τους βρήκαν ήταν ζαλισμένοι και δεν είχαν καλή αίσθηση προσανατολισμού.

Οι δύο ηλικιωμένοι ήξεραν πολύ καλά που θα πάνε, δεν το επέλεξαν τυχαία. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ τη φετινή χρονιά πούλησε όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, συγκεντρώνοντας πάνω από 75.000 θεατές. Στη φετινή οργάνωση εμφανίστηκαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μέταλ και ροκ μουσικής.

Διαβάστε επίσης: «Το heavy metal σώζει ζωές”, λένε οι επιστήμονες. Ηρεμεί από το άγχος και διώχνει το φόβο του θανάτου

 

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο μπασίστας είναι το πιο «σημαντικό μέλος” του συγκροτήματος παρόλο που φαίνεται σαν να βαριέται; Αποτελέσματα έρευνας